0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second
Godmorgon godmorgon!

Just nu, när ni läser detta sitter jag högt uppe bland molnen i ett flygplan på väg till….
S A R D I N I E N

La Pelosa

Besökte Sardinien för första gången förra sommaren och blev helt frälst! Vilken Ö, vilka fantastiska stränder ååå så vackert det va! Så i år åker vi tillbaka, och stannar i två veckor och under den tiden kommer vi även att åka runt en hel del på ön och även besöka Korsika.

Jag ska göra mitt bästa….

för att bara slappna av och ha semester och jag ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen så ni får se hur härligt vi har det, om jag inte gör det varje dag så får ni inte bli ledsna, jag har inte glömt bort Er, bara tänk lite mycket på mig själv kanske 🙂 men ni vet vart jag finns och ni vet att jag kommer tillbaka…
Och för Er som följer mig via Instagram kan gå in där och titta, där kommer jag att uppdatera dagligen!
Något att ta med sig…
Vart än ni just nu är på väg någonstans så skickar jag med några fina ord från ”Palle Nuh”
Så sant!
Ta hand om varandra, sköt om Er och ha det så bra raringar så ses vi snart igen!
KRAMAR

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “NEXT DESTINATION

  1. Ha en underbar semester vännen! Ta mycket bilder och dela med dig, ska försöka övertala maken att Sardinien blir nästa resmål 😉 Vila, njut, drick ett glas rosé för mig på en folkvimlande piazze. Skål!
    Bamsekram Nina Ballerina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »