0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second
NI ÄR UNDERBARA!

Utan Er skulle jag inte ha inspiration att skriva här varje dag, för trots att man försöker ge Er allt gott så har även jag dåliga dagar 😉
Och med tanke på mitt tidigare inlägg idag och alla kommentarer och mail jag fått så förstår jag att jag ger Er en hel del, vilket gör mig jätteglad!
En bamsekram till Er alla <3

Dagen som gått….

Har varit väldigt trevlig på alla sätt, startade morgonen med en PW i det fantastiska vädret, solen ger verkligen energi!
Sen var det dags för en dusch o iväg till dagens plikter.
I dag fick det bli ”bara” ben i värmen 😉

Klänning ZARA
Skor Vagabond

BERNS ASIATISKA

Ibland när man känner att man har tid tycker jag det är så härligt att lyxa till det på lunchen, för mig är det oftast en matbit i all hast, gärna i bilen också 😉 men idag blev det en härlig lunch på Berns.

Önskade att jag hade kunnat dricka de här glaset till lunchen också 😉
Sen har vi ju det här med sötsaker, varför är det så svårt att låta bli? När man inte borde så är det som mest frestande…. Och dessert buffén som finns på Berns Asiatiska kan man bara inte gå förbi, se och njut, jag åt och njöt 😉

Är det inte inbjudande?

Och det här hamnade (tyvärr) på min tallrik
När arbetsdagen var slut blev det lite mer njutning, då var det dags att vaxa benen och få pedikyr för fossingarna
Ett varmt och skönt bad 
Och vips så var tånaglarna somrigt rosa <3
Att se bra ut

Det här är ju inget problem som bara drabbar mig, men att ha glasögon och ibland vilja använda solglasögon kan bli ett problem, framför allt när man inte kan använda linser. Så när jag ligger på stranden och läser brukar jag använda två par glasögon, vilket innebär att mina barn skulle kunna krypa under solstolen 😉
Men nu har jag löst det problemet
Maui Jim

Ett glasögonmärke som har superfina bågar och som är helt perfekta att sätta in glas med styrkor, så nu kan jag ligga i solen och läsa utan att någon skäms över mig, gjorde samma sak med mina favvo bågar från Chanell förra veckan och det är det bästa jag har gjort, ni kan ju förstå känslan av att kunna se 😉
Påfyllning hos MQ
Måste bara få tipsa om den här koftan, har den i blått och i vitt sen tidigare, en ”alltiallo” kofta som dom nu fått hem i svart, så passa på innan storlekarna tar slut.

Knappa in er via länken här MQ

Dags att krypa till kojs!
Kram & godnatt


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »