0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second
MARIA PIA BEACH

Några härliga pics från en av dom fina stränderna som finns här i Alghero
Ja, jag har det bra 😉
Bra att ha i närheten 😉

Vimlar av strandförsäljare!

Godmorgon Fredag!

Har ni det bra där hemma?
Här har vi det bra, varmt och skönt på dagarna, blåser dock lite grann, men kvällarna är riktigt kalla, inte alls som när jag var i Turkiet för några veckor sedan, här måste man ha nåt på armarna på kvällarna, förra året var jag här två veckor senare och det märks verkligen på kvällarna. Så just nu njuter jag mest av dagarna, men ska jag vara riktigt ärlig, och det ska man ju vara, så måste jag erkänna att jag ännu inte har badat mer än tårna 😉
Båda kvällarna har vi varit väldigt sena ut för middag, säkert mycket beroende på att vi somnar som små grisar på stranden på dagarna och inte här hemma på hotellet förrän vid sextiden. Men uppe med tuppen är vi på morgonen, blir ett träningspass varje morgon innan frukost, det är skönt, eftersom man bara ligger ner hela dagarna 😉
För övrigt äter vi gott och har det väldigt bra
En tonfisksallad i solen på stranden
Ser gott ut, men jag äter ju inte skaldjur så den där tallriken överlät jag till någon annan 😉
MOJITO

Mojito är ju farligt gott! Nu dessutom i glassform här nere och får endast köpas av vuxna, står till och med på frysdisken, och det kan jag tro de, för rackarns vad den smakade rom, men väldigt god!
Solero Mojito
Gårdagens pics från kvällen kommer här….

Utanför hotellet på väg in mot stan

Här höll jag ärligt talat på att frysa ihjäl, direkt efter att bilden är tagen åkte både kofta och poncho på 😉
 Strandpromenaden på väg in till stan.

Längs strandpromenaden..

.. var vi ”tvugna” att köpa lite färsk lakrits.. ååå så gott det var!!
Även här en underbar kvällsvy när solen har gått ner och stranden ligger helt öde
HAPPY FRIDAY
Men nu har vi kommit fram till denna veckas fredag och jag önskar Er en fin dag och en härlig helg, förmodar att några utav Er snart är på väg på semesterledighet. Skönt!
Här fortsätter vi lapa sol 😉
Ha de bäst raringar!
KRAMAR
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »