ÄVEN SOMMAREN HAR SINA FLÄCKAR

0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second
KOPPARORM
FY FARAO!!
Nog för att det ”bara” är en kopparorm men jag tycker inte om någonting som kryper! 
Och bara för att jag är så rädd som jag är så ser jag naturligtvis två stycken inom loppet av en halvtimme, dessutom på samma ställe, men nej, det var inte samma, för den ena var mer kopparfärgad och längre. Och jag vet också att det egentligen inte är en orm utan en ödla, och om man tar den i svansen så lossnar den…. nej usch usch!!
Man kan inte tro att jag är uppväxt i dom ”norrländska” skogarna… haha…
TISDAG OCH LITE NYTT TILL GARDEROBEN

Gokväll där ute i ”stugorna”, har ni haft en bra dag?? Jag hade ju själv en tidig morgon med ett frukostmöte där jag bjöd på bland annat varma toast… succé!! Å tur var väl det när man ”slitit” som man gjort 😉 Direkt efter det till ett annat spännande möte som jag hoppas ska ge ”utdelning” inom kort… det är roligt med business.
ETT BREV KOMMER LASTAT
”Ett litet rött paket”… inte riktigt, men ett rosa paket kom med posten idag…
Armand B-Loved kan ni knappa hem HÄR
Ett passande bälte från Day

SÅ fint!!
Sen en liten glimt av klänningen som jag köpte igår, kanske blir ”dopklänningen” 😉
Diane von Furstenberg (NK)

Ja det var lite nytt som får trängas i min garderob, nu hoppas jag att värmen och solen kommer tillbaka så man har chansen att få lite färg på benen.
Att blogga…

Som bloggare så lämnar man ut väldigt mycket av sig själv, sitt arbete, sin familj, sina vänner och så vidare, vissa uppskattar det medans vissa av nån anledning stör sig på det, många på grund av avundsjuka, men dom fina läsare jag har överväger allt det negativa,och en av mina fantastiska läsare har lämnat en present till mig, hur glad blir man inte då??
I denna fina påse fanns det mycket smått och gott…
.. bland annat den här fina necessären ”mini”… ååå vad jag saknar min BMW!!

Tack snälla snälla T!!!

Har fått mail och förfrågningar om jag inte kan visa lite mer bilder från mitt hem, och då kan jag trösta er med att det kommer snart…
Nu är det dags för en liten sen kvällsmiddag, ikväll blir det torskwallenbergare… mums!!
Ha de gott raringar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »