0 0
Read Time:3 Minute, 35 Second
MITT I PARADISET

Det här är för mig en av dom vackraste platser jag besökt här i världen.

Bara att få njuta av det turkosblå vattnet kan få vem som helst att bli blixtförälskad <3
HEJ SVEJS!

Nu är jag här igen, hoppas ni tycker att det är trevligt med lite semesterbilder, snart är man ju hemma i det vanliga igen, där ni får se allt det vardagliga, nu är det här min vardag, åtminstone i en vecka till 😉 och jag trivs fantastiskt bra med det här miljöombytet. Skulle inte alls må dåligt av att vara bosatt i ett annat land under halva delen av året.
La Pelosa

Rankad som nummer 1 på TripAdvisors sevärdheter på Sardinien. 

 Här kan man låta bilderna får tala för sig själv!

På stränderna eller rättare sagt nere vid vattenbrynet, syns dessa strandförsäljare

Ni ser hur fantastisk vattnet är… Förstår ni att det är som att vara i himmelriket när man får bada här 😉

På den här stranden är det oftast väldigt mycket folk, men ändå så infinner det sig ett lugn, ett lugn som får en att slappna av, slappna av så att till och med jag kan njuta utav det, och något som vi gör varje dag på stranden, vilken strand vi än befinner oss, är att lyssna på sommarpratarna som vi laddar ner på kvällarna.
”MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER FÖR ATT KUNNA LEVA”

Brukar ni lyssna på Sommarpratarna i P1?
Ett program där kända och mindre kända personer får berätta sin livshistoria, oftast hur dom tagit sig dit dom är idag. Öden som följt dom och som fortfarande finns i deras liv, händelser som aldrig kommer att varken glömmas eller förlåtas, kanske ett öde som dom helst vill glömma men som kommer att följa dom ända in i döden.
Andra människor berättar deras härliga möten i livet och som gjort att dom är just den dom är idag, som inte har något att oroa sig för, inget som kan ta tag i deras liv igen, mot sin vilja.
Första programmet jag lyssnade på för sommaren var Maja Ivarsson, en person som jag själv inte visste att hon fanns innan hon var med i Så mycket bättre. Men som har en sån tragisk uppväxt så man undrar hur hon klarar av att vara den hon är idag.
En annan person som också tog oss med på en resa genom livet, där spriten, sexet och drogerna tog några år av hennes liv och som idag är lycklig mor och bor i en ”Svensson” villa var Carolina Gynning.
Lasse Kronér, en skön göteborgare som suttit i fängelse både i Hamburg och Göteborg, hade istället mycket roligt att berätta och att han har gatumusiken att tacka för den han är idag och att han tog sig dit han ville.
Men sen har vi den tragiska historien med Kristian Gidlund, killen som fick sitt första cancerbesked endast 27 år gammal och som inte hade lång tid kvar att leva, men blev friskförklarad och började leva sitt liv på nytt igen, fram till den dag han inte kunde svälja sin mat och insåg till sist att cancern hade kommit tillbaka, idag 29 år gammal vet han att han inte kommer att överleva cancern, denna förbannade sjukdom, han vet att han kommer dö och han vet att det är nära. Som han själv uttrycker det; ”man måste dö några gånger för att kunna leva” Han dödsstädar för att underlätta för sina föräldrar. Han har skrivit ett brev till sitt barn, ett barn som aldrig kommer att födas, ett barn som aldrig kommer att få träffa sin pappa, för är det nåt som Kristian verkligen ville så var det att få ett barn.
Kristians blogg finns nu i bokformat.
Att höra denna man berätta om sitt liv kniper tag i ens hjärta, och det gör ont, väldigt ont, och här just i den stunden, inser man hur tacksam man ska vara över allt man har.
Så för Er som ännu inte lyssnat på Sommarpratarna i P1 kan jag rekommendera att ni gör det, det sänds varje dag kl 13… dom gamla programmen finns som sagt att ladda ner.
Med dessa historier om livet tar vi oss igenom våra dagar här i värmen, vissa mindre roliga än andra.
Ta hand om varandra raringar!
KRAMARHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »