0 0
Read Time:45 Second
NATUR(LIGA) BILDER
Jag vet att det är ett starkt ord, men jag hatar verkligen alla kryp som rör sig där jag ska vara!
SÄGER HEJ I FRÅN SOLEN OCH VÄRMEN
Just nu befinner vi oss på Korsika. En Ö som ligger i Frankrike men ändå bara 50 minuters båtresa från Sardinien. Här ska vi tillbringa några dagar innan vi återvänder och njuter av våra sista dagar här nere av semestern. Bilder kommer naturligtvis här på bloggen inom kort.
Men medans vi förlustar oss här och innan vi återvänder till vårt ”fasta” boende kommer vi även att tillbringa en natt i Costa Smeralda, Sardiniens svar på St Tropez, så tänkte jag ge Er ett bildregn av all härlig natur som finns här. Bilder som tagits på platser vi besökt under den tid som vi varit här nere..
Häng med…
Och med dessa bilder önskar jag er en härlig torsdag!
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »