0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second
Eller inte 😉
Dagens trÀningspass!

HallÄ dÀr ute, vad gör ni för nÄgonting? Ska ni snart bÀnka Er för att titta pÄ AllsÄng pÄ Skansen? Det tÀnkte jag faktiskt göra, har tyvÀrr missat dom flesta programmen i sommar, sÄg lite av Carola nÀr hon var med i första programmet. Man kan ju inte missa Kicki Danielssson.. haha..
Nej men det kan vara ett trevligt sĂ€tt att försöka pĂ„ ett lugnt sĂ€tt avsluta dagen. För jag Ă€r faktiskt lite trött i kroppen 😉

Jag vet inte riktigt vad som tagit Ă„t mig dom sista dagarna, men helt plötsligt har jag börjat med sporter som legat ”vilande” ett tag. För nĂ„gra Ă„r sedan köpte jag mig en riktigt bra trĂ€ningscykel och cyklade sĂ€kert upp emot 10 mil i veckan, jag cyklade och cyklade men kom aldrig fram 😉
Men idag var det dags att damma av den igen, men tĂ€nkt sĂ„ snabbt man glömmer, nĂ€r jag vĂ€l satte mig pĂ„ cykeln tog det nĂ„gra kilometer innan jag hade blivit kompis med vĂ€xlarna, men tĂ€vlingsjĂ€vulen tog tag i mig igen sĂ„ det cyklades bĂ„de lĂ„ngt och fort… Ă„ sĂ„ kul det var, det hĂ€r mĂ„ste jag verkligen fortsĂ€tta med medan vĂ€dret tillĂ„ter.
Tour de France eller cykelsemester pĂ„ Gotland 😉
Har precis kommit ur duschen och ska nu tillaga lite sallad och grilla fÀrsk lax. Ett glas vitt till det och AllsÄng pÄ Skansen sÄ kanske man somnar gott sen.
Trevlig kvÀll!
KRAMAR
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Translate »