0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second
”JAG GÖR SÅ ATT BLOMMORNA BLOMMAR….”
Att kunna ta tillfället att ha det bra
Det fina med sommaren

Godmorgon godmorgon! Man kan knappt tro att det är sant, är vi verkligen i Sverige? Varenda morgon man vaknar upp och tittar ut så är det solsken och temperaturen visar på varma grader, det är så härligt, en känsla vi får komma ihåg att ta med oss när semestrarna är slut och hösten står för dörren, men dit hoppas vi att det dröjer. Nu lever vi här och nu och tar tillvara varje dag.
Förr om somrarna har jag oftast varit ute och rest, inte tillbringat så många veckor i Sverige i över huvud taget, men i år har jag ändrat på de, var i och för sig på Sardinien nu, men ändå så pass tidigt så att den fina sommaren här hemma fanns kvar när jag kom hem.
I sommar har jag bestämt mig för att försöka ta det lite för vad det är, se vad det är för väder och därefter bestämma aktiviteter, och nåt som jag har tagit fasta på är utflykter till platser jag inte besökt här i Stockholms skärgård och dagliga lugna promenader, och igår blev det en sådan…
Smultron på strå

Längs gårdagens promenad fanns det massor av smultron… och för mig är det är sommarminne från min barndom när jag gick hand i hand med morfar för att plocka smultron.
Promenaden fortsätter och även denna dag drogs jag mot havet, det är nåt speciellt med vatten, så rogivande..

Oddmolly klänning från förra sommaren
Blomstertider

Tänk så många olika blommor och färger som blommar efter varandra så här på sommaren, medan den ena blomman blommar ut och sedan slocknar så tar nästa blomma vid och spricker ut, denna färgfest är ju fantastisk!

Åsså har vi den lilla ”mummlan” också, som barnen sa när dom var små
Efter en härlig promenad fick jag sätta mig i solstolen och bättra på solbrännan och till det en underbar sallad att ”knapra” på 😉
Finns det nåt att klaga på??
Inte mycket!!
Och nu tackar jag för att Ni läst mitt inlägg idag, låter er återgå till era pysslor och sysslor, själv blir det eventuellt en kanottur ut på havet innan jag ikväll ska ut och äta middag med en väninna.
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “EN STILLA PROMENAD….

  1. Så träffande, mitt sommarminne med smultron är när jag och morfar promenerar i skogen och plockade smultron på tråd 😉 Det var tider det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »