0 0
Read Time:2 Minute, 26 Second
FIRA MIG OCH MOR

MARGARETA TÅRTA

Hej allesammans och GRATTIS till Er alla som heter Margareta!
Det gör nämligen jag och min mor, och många med oss, och för oss är det självklart att vi firar det med jordgubbstårta!
Men idag var det slumpen som avgjorde alltsammans.
Min mor och far är nämligen på semester här runt i Sverige och igår kom dom till Västerås, för att idag träffa lilleman, då den stora är uppe i Åsele, han är aldrig hemma ;-).
Sen imorse så fick jag en idé om att jag skulle åka till Västerås och överraska mor och far, har ju inte träffat dom på så länge, och när jag sitter i bilen och kollar FB, jag vet, man ska inte göra det när man kör bil! Så såg jag att det skrivits om att Margareta hade namnsdag idag, jag brukar aldrig glömma den dagen, men idag hade den fallit lite i glömska faktiskt, så det var ju tur att jag bestämt mig för att åka till Västerås. 
Väl framme var det bara att åka och köpa tårta!
Mor och far hade ju ingen aning om att jag skulle komma, det fick bli en överraskning, så Filip hade bestämt träff med dom nere vid Tullhuset, så Filip gick dit och jag smög lite på sidan, men jag kan säga att glädjen blev stor när dom fick se att det var jag som kom fram bakom Filip. När vi ändå var nere på Tullhuset så fick min kära mor gå in och välja nåt hon ville ha på sin namnsdag och det blev den här fina skjortan från Oddmolly

Ska erkänna att jag själv spanat in den…
Eftersom mor och far åker runt med sitt ”hus på bilen” så var det självklart fika ”hemma” hos dom 😉
Dom har precis köpt en ny superfin husbil
Å där trivs lilleman

Och i den här sängen skulle man nog kunna sova gott….
Man kan knappt tro att man är inne i en husbil, det är som en rullande sommarstuga.
Men som sagt… här skulle fikas!

Och ordentligt fira våran Margareta dag!
Efter att vi smaskat och ätit oss mätta på tårta så insåg vi att tiden var slagen för lunch, eller rättare sagt, den hade passerat lunch för länge sedan… så vi firade även med att äta en lunch tillsammans..
Vi njöt av en god sallad nere vid Kajen

Efter några härliga timmar tillsammans var det dags för Filip att åka hem på kalas, för mor och far och åka vidare och för mig att gå in på Tullhuset och kolla in nyheterna som kommit hem, men dom picsen får ni se en annan dag.
Här kommer även dagens dagens…
Kofta Michael Kors
Shorts Maison scoth
Linne köpt på Sardinien
Marenas Kyss Johanna
Bälte B-Belt Tullhuset
Senare än beräknat har jag nu åter landat hemma i huvudstaden och ska alldeles strax sätta mig och äta lite kvällsmat.
Ni får ha en fortsatt trevlig lördagkväll raringar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “MARGARETA DAGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »