0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second
SKÖNA HEM, HOUSE DOCTOR, SUSHI, NIKON

Det var väl så min dag igår såg ut, en god sushi lunch tillsammans med magasinet Sköna Hem, lite nytt från House Doctor och sen min Nikon kamera.
För något bad som jag hade packat och gjort klart för blev det ju inte!!
Bastväska Rabens Saloner
Lilla väskan Lucky Lina Nordljus
Klocka Michael Kors
Ring Dyrberg Kern (som jag smög ner på Åhléns o köpte härom kvällen)
Godmorgon allesammans idag vaknar vi upp till veckans lillördag och det ska dessutom bli bra väder! Här i huvudstaden var det inte strålande väder igår, ingenting blev därför som planerat, träningen blev av någon anledning inställd, badet frös inne och där satt jag, alldeles för mig själv, hela dagen! Men gud så trött och seg man blir av att göra ingenting. Så idag hoppas jag råda bot på detta!
Fick dock lite gjort hemma, ni vet den där tvättkorgen som alltid måste vara tom 😉
Men självklart så var det en smoothies även denna morgon, kommer att slita ut min mixerstav så länge jag kan köpa färska bär..
Youghurt, blåbär, hallon, jordgubbar och mitt goda proteinpulver..
Yummie!!

Brickan kommer från Svenssons i Lammhult
Efter frukosten satt jag väl mest och hängde en stund, tyckte synd om mig själv 😉 och funderade på vad jag skulle pyssla med under dagen, började med att dyka huvudet under duschen för att tvätta och styla till det lite grann, just nu ser det ut som motorvägen går mitt uppe på huvudet, men tyvärr har frissan semester någon vecka till….
pip..pip.. ååå… sms!! Ett paket hade kommit, och den här gången ifrån rum 21, vilket innebar att min matta från House Doctor hade kommit. Vips så var man i skorna på väg för att hämta paketet, tar mig max 2 min att gå till mitt utlämningsställe… passade även på att köpa lite lunch på vägen.
SUSHI
Har jag gått och längtat efter.. mums!

Lät maten tysta munnen genom att titta i Sköna hem


Rulla ut mattan…

Sen var det dags för House Doctor att lägga sig på golvet i hallen

Mattan finns att köpa HÄR
Och mitt nästa projekt här i lägenheten, efter skåpsbyte i badrummet, får bli mina golv i hallen, sovrummet och vardagsrummet!!
Roligare än så hade inte jag och min kamera det igår 😉
Gårdagens outfit var heller inte mycket att bjuda på, myskläder hela dagen!
Men vem vet, kanske det blir roligare i dag…
Ta hand om varandra!
KRAMHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “SKÖNA HEM

 1. Såå gott det ser ut med smoothies och sushi,var kommer dom fina glasen i från?…. alltid lika underbara bilder från dig:)

  Kram Pia H

 2. Men himmel!
  Kollade på inlägget med klänningarna…
  Jisses, så många fina!

  Så såg jag snygga mattan och suckade.
  Det där är en sån sak jag vill ha men med den hunden jag har så är det bara att glömma=))

  Hoppas att du får sol idag, den kom hit igår kväll.

  Kram Hannis

 3. Vad snälla ni är tjejer!

  Tack Hannis för ditt fina inlägg…

  Pia, jag tror att dom ska finnas på Cervera eller duka 😉

  Trevlig kväll!

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »