0 0
Read Time:2 Minute, 26 Second
MON AMIE – MIN VÄN

Marianne Westman för Rörstrand


Ååååå… nu är det här, fredagen, men faktum är att det känns som fredag alla dagar när det är sommar, men nu får man vara ledig på riktigt!
Innan ni börjar läsa dagens inlägg vill jag bara tala om att det bara handlar om inredning 😉
I HEMMETS LUGNA VRÅ

Igår blev en lång dag, fick börja med i tidig otta sätta mig i bilen och åka till Västerås för att hämta kläder till Filip, sen smet jag förbi Stora killen och kramade lite på honom innan det var dags att åka hem och börja jobba.
Efter jobbet var det lite som skulle fixas och hämtas och när jag ändå var på språng så passade jag på att åka ner till Gustavsbergs Outlet, var flera år sedan jag var där, men igår gjorde jag lite fynd, dock inte på 2:a hands sorteringen 🙁
Jag är helt förälskad i Rörstrands MON AMIE, den har nåt speciellt och varje gång jag ser nåt ur serien så slår hjärtat dubbla slag <3
Sen har jag funderat på om jag skulle ha tallrikarna eller inte, men temuggarna med assietterna var självklara, men igår när jag stod där, öga mot öga med tallrikarna så kände jag hur fina dom skulle vara med dom stora mateus tallrikarna…
Så här ser numera min Mon Amie serie ut här hemma

Förutom porslinet så blev det också Mon Amie te och servetter
Lite mer puff blev det dock här hemma under kvällen, gick runt här som en hemmafru med papiljotterna i håret och städade (städerskan har semester… grrrr) och satte nya puffen på plats
Handgjord Marockansk skinnpuff

Puffen kommer från SPITI
När man låter kvällsljuset falla in…
Ja då har vi avverkat porslin till köket, puffen till vardagsrummet, då kanske vi skulle gå vidare till sovrummet, nej förresten, vi tar en snabbis till in i köket…
ARNE JACOBSEN

Kökshanddukar av Arne Jacobsen, design letters

Spikarna har jag planer på att spika upp på väggen och hänga smycken på
Hittade dom på Bruka

MIO
Mässingskålar till Hay brickan
då kan vi ta sovrummet, också nåt som jag länge gått och drömt och längtat efter, en hel natt med en skön sömn, kanske kan det här hjälpa till 😉

Alla säger att dom ska vara så fantastiska att sova i, så nu får jag tvätta och byta sängkläder.
Finns HÄR på Nordljus

Puuh… innan alla dessa bilder var tagna, inlagda i datorn och förberedelsen till dagens blogginlägg var klart hade klockan passerat midnatt, och jag hade inte ätit någon kvällsmat! Så det fick bli lite kvällsfika istället…
Inviger temuggen samt det nya Man Amie teet med smak av rabarber och gräddarom, amazing! 
Och till det lite härligt söta jordgubbar.
Sen var det dags att säga godnatt. I morse klockan åtta var jag på plats hos min nageltjej för att slipa ner mina ”klor” 😉
 I eftermiddag bär det av mot Göteborg!

Fredagsmys väntar med lilla skatten…
Puss & Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “MON AMIE

  1. Skinnpuffen är ju bara så fin!!! vill ha…hoppas ni får en trevlig resa till mina hemtrakter Göteborg:))

    Kram Pia H

  2. Mon Ami älskar den serien. Har muggar och assietter. Men funderar nu på djupa tallrikar. Är så underbart att dricka både te och kaffe ur dem. Fantastiskt vackert. Tummen upp för dina vackra foton. Hälsning Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »