0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Är ni nyfikna på att prova lite produkter från Emma.S? Skrev ju efter mitt möte med Emma att jag skulle ge er lite tips om hennes hudvård och nu har jag provat några produkter och plockat ihop några av mina favoriter från Emma. Jag fick även Emmas bok med mig hem, en liten annorlunda bok om skönhet där det finns många tips och härliga historier från hennes tid som modell ute i världen.
Många av hennes produkter har som sagt vunnit olika Awards i olika tidningar och hos kedjor som tex. Kicks.

Jag har nu provat den omtalade enzympeelingen, och precis som alla säger så ska man inte ha den på mer än 1 minut, den är VÄLDIGT effektiv och efter den så tog jag lite serum och lade på masken som jag sov med under natten. Anledningen till att jag tog serum under var för att tillföra så mycket fukt som möjligt till huden när den var ”öppen” efter peelingen.

På dagarna använder jag serum, ögonkräm och dagkräm och sen på kvällen tar jag serum, ögonkräm och nattkrämen. Tvättar alltid bort maskaran med eye makeup remover och tvättar ansiktet med en ansiktstvätt och sen tonic water innan jag smörjer in mig. Gå aldrig och lägg er med makeupen på, den sätter djupare spår i huden än ni tror!

Produkterna hittar ni i Emmas webbshop

Ta hand om er själva!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »