0 0
Read Time:59 Second
FREDAGSMYS VID POOLEN
Å herregud vad jag blir poolsugen!!
HEJ PÅ ER DENNA SÖNDAGKVÄLL

Här har inte bloggats på flera dagar, fy på mig! Men jag har varit ute och haft det bra i det fina vädret, både dagar och kvällar, har bara varit hem och vänt för att sen åka iväg på nästa tillställning.
Det började ju i torsdagskväll med den härliga kvällen på The Public sen i fredags så var det mat – bad – mingel hemma hos ett par vänner med en fantastisk pool!
Just när den svenska sommaren är som den har varit i sommar önskar jag mig verkligen en pool, får väl köpa en uppblåsbar och ställa på balkongen 😉
28 * i poolen

Och ett glas champagne… mmm

En underbar kväll!
Amazing
KitchenAid glassmaskin

Det är ju många med mig som har en KitchenAid men har ni även glassmaskinen till den? Det har inte jag, inte än i alla fall, men efter middagen på fredagkväll så beställde jag en, desserten vi fick var helt gudomlig, och det var bland annat jordgubbsglass som dom gjort i glassmaskinen.
Nu längtar jag tills maskinen kommer, för då ska det göras glass!!
Nu blir det lite middag innan jag återkommer om gårdagens pridefestival…
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »