0 0
Read Time:35 Second
TISDAGS TIPSET

God jul alla kära läsare!
Tänk att idag kommer han, det efterlängtade jultomten. Själv befinner jag mig uppe i Hälsingeskogarna med min föräldrar, båda mina söner finns vid min sida denna fantastiska dag, en av dagarna på året som jag uppskattar mest av alla, en av dom få dagarna på året då jag tycker att man skall ha dom man älskar vid sin sida <3 
Det är ju trots allt tisdag, och tisdagstips dags, men det enda tips jag tänkte skicka med Er idag är att ni skall ha en riktigt fin jul, äta gott, umgås med nära och kära och bara njuta så återkommer jag med tisdagstipset nästa år igen!

Kramar från Tomtemor

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “GOD JUL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »