0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second
IDAG ÄR JAG ÖM I MINA FÖTTER
(Nej jag gick inte med dom skorna på stan)
Halloj på Er!
Har ni det bra? Jag har det helt fantastiskt, förutom att jag idag är alldeles öm i fötterna, igår gick jag och gick och gick så när jag kom hem sent igår kväll och tagit av mig skorna kunde jag nästan inte sätta ner trampdynorna 😉 så idag är det bara att bita ihop, för det blir minst lika mycket promenad idag, tar ju sista flyget hem sent ikväll…
KÖPENHAMN

Å så fint jag tycker att det är här nere, jag trivs verkligen här när det är sommar, så kontinentalt, åkte från flygplatsen direkt till hotellet
BELLA SKY COMWELL


Med sina 23 våningar och 812 rum den största och en av de mest estetiska hotell i norden.
AMAZING
(Ligger dock en bit utanför stan, precis vid flygplatsen)
Från hotellet och direkt in till Nyhavn för lite lunch, nog för att det är ett riktigt turisthak där nere, men det är väldigt vackert…

Efter en snabb lunch blev det fart på dom små fötterna, hade lite på min lista som jag ville titta på 😉
Ett besök på HAY House naturligtvis..

ILLUMS BOLIGHUS

Hastar sen vidare… Louis Vuitton, Moncler, Illums….

Vätskekontroll och mellanmål på Café Norden

Eftersom middagen var bokad till kl 20 var klockan dags att börja bege sig av till hotellet igen. Helt slut sätter jag mig i en taxi och nästan somnar .. Zzzzz… Men ingen rast och ingen ro, det var bara att kasta av sig kläderna, in i duschen och iväg igen!
Men lite shopping blev det i alla fall

Höstens smycken från Hultqvist Copenhagen

Inte redo 😉

Kanske inte var riktigt laddad och redo för kvällens middag, men ibland har man ingenting att säga till om, bara att lydigt vara med. Kvällens mötesplats var Fiskebaren, ett väldigt speciellt ställe, ligger nere vid Köttbyn. För alla som älskar fisk i alla dess färger och former tycker nog detta ställe är helt gudomligt, nu är ju inte jag någon fisk och skaldjursmänniska, så det var inte riktigt hundra för min del, det var tur att det bara var en förrätt på det här stället 😉

Det här var förrätten..
Norsk hummer på benmärg… nja… inget vidare

Men det var bekvämt att sitta ute på sol/bar stolarna.
Efter förrätten gav vi oss av mot Sant Gertruds Kloster

Här serverades en fantastisk varmrätt på Hälleflundra

Här började mina fötter somna, min kropp bli som gelé och ögonen ramla ner, så jag tyckte att det var dags att åka tillbaka till hotellet, vet ju att det blir en lång dag idag också ;-), alla andra tyckte också att det var en bra idé, för Sky baren på hotellet var ju häftig!! Zzzz…. kanske inte riktigt vad jag hade tänkt då!
Men men… mot baren

Trots att jag var väldigt trött så måste jag hålla med om att det var en cool skybar 😉
Men där blev jag inte så länge utan jag tog min ”vickning” och gick ned och la mig
Idag är det dags att åka hem, men som sagt, inte förrän väldigt sent ikväll, först blir det en lång och härlig frukost innan dagen startar på allvar… Hopps också att mina fötter håller hela dagen 😉
KRAM PÅ ER!


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “SORE FEET IN COPENHAGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »