0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second
EN TVILLINGSJÄL

I går eftermiddag hade jag några härliga timmar tillsammans med denna fina bloggerska, bloggar Här, så himla mysigt och trevligt, timmarna bara försvann och vi ville verkligen inte skiljas åt. Ulrica och jag träffades av en slump när vi spelade in reklamfilmen för Tallink Silja, och insåg då vårt stora gemensamma intresse, fotografering och blogg! Man har många goda vänner att omge sig med, och med olika vänner har man olika intressen, men det här med att hålla på att blogga och ta kort i tid och otid är det inte alla som förstår, vilket jag kan förstå! Men så fann jag min tvillingsjäl i Ulrica, en lugn, snäll och harmonisk tjej, rena rama motsatsen till mig som är som ett yrväder och alltid har tusen bollar i luften. Att finna vänner som ger en energi tycker jag är underbart, och det är precis vad den här tjejen gör med mig, tankar mig på alla möjliga sätt!

En lunch fylld av bloggsnack och fotografering. För hur roligt är det för dom som inte förstår när man börjar prata om ISO tal, bländare och slutartider? Jag vet själv hur det var för 1,5 år sedan, skulle någon satt en kamera i min hand skulle jag frågat vad jag skulle göra, men man är inte sämre än att man kan ändra sig.
MAT & VIN

Vi hade sedan tidigare bestämt oss för att bilarna fick stå kvar hemma, så att vi kunde äta gott och ta ett glas vin….

Att göra en fredag ännu bättre 😉

Jag åt en gudomlig ceasarsallad och till det ett glas Rioja

Ulrica valde en räksandwich

En Latte på de… dock inget för mig, vet inte om jag inte har blivit vuxen än, men det går bara inte dricka kaffe! Jag tycker att det ser så gott ut och luktar fantastiskt, men den där kaffe smaken … nä usch och fy!
Senare under kvällen börjades de sättas upp en utställning, dock ingen i personalen som visste var det var….

När 3,5 timme hade gått, maten var uppäten, glasen urdruckna (nästan) var det dags att resa på sig och åka hem… man som tur är bor vi i samma stad, inte allt för långt ifrån varandra, så det här mötet kommer att följas av fler!
Bland annat möts våra vägar redan på måndag då vi båda kommer att börja en fotokurs på Fotografiska, det ser vi verkligen fram emot, nåt att göra några veckor framåt här i höstmörket!
Så ni lär få se fler inlägg om våra upptåg här framåt i tiden 😉
Men kära vänner, idag är det lördag, min kära älskade lilla skatt har kommit till staden, så ikväll blir det middag på stan sen har vi bokat biljetter till den nya filmen Captain Phillips med Tom Hanks.

Medan jag fortsätter njuta av min lördag så hoppas jag att även ni gör det <3
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “MÅ BRA TID

  1. Just nu vill jag lära mig allt om fotografering, tycker det är så kul!
    Ja det är härligt med nya vänner, dessutom vänner som förstår hur det är med att blogga, vilken tid det tar men att man tycker att det är så roligt…

    Kram
    Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »