0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second
LONDON OVANIFRÅN

Ja så här såg det ut i går morse  när vi gled in med planet över London, det är helt fantastiskt, på dryga 2 timmar är man här! Dagen bjöd på varmt och fint väder och några timmar egen tid innan det var dags att sätta igång med konferensen… Me like!
Det blev till att slänga sig i en taxi till Harrods för shopping och lunch, och för en gångs skull var jag förnuftig nog att börja med lunchen, annars är ju jag en Alfons som ”ska bara” och sen går timmarna och jag inser när det är middagsdags att jag glömt bort lunchen. Men inte igår! Kanske berodde det på att jag längtat efter Sushin på Harrods 😉
Den är bara SÅ god! Och till det ”måste” man bara dricka ett glas champagne rosé
och efter det gick det mycket bra att shoppa!
Ni får se det vid senare tillfällen, men hittade massor av kläder på Michael Kors <3
Även ZARA fick sig ett besök där jag bland annat hittade en grå super snygg kappa…
Men hörrni…. skor! Visst är det roligt med skor?
Det tycker i alla fall jag… och här är några som inhandlades under gårdagen

I mina gyllene skor 😉
Hotellet

Efter några timmars egen tid var det dags att bege sig tillbaka till hotellet, och se så mysigt jag ska ha det, alldeles för mig själv i några dagar 

Ett stenkast från Oxford Street
Men nu är det ingen rast och ingen ro längre, nu är det konferens dagarna igenom, idag ska vi åka ut till en av våra leverantörer som har färska oliver….
Och jag hoppas vi ses snart igen!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “SHOP TO YOU DROP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »