0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second
GODMORGON VÄNNER – GODMORGON FREDAG
Borta bra men hemma bäst!
Herregud vad skönt det är att vara hemma och vakna upp i sin egen säng! Det är jätte trevligt att vara borta och på resande fot, men det är alltid bäst hemma, i sin egen säng, i sin egen soffa och kunna gå till sitt eget kylskåp.
Och idag är det dessutom fredag!! Så skönt! Tittar in till er en snabbis här innan jag ska åka iväg på jobb, efter jobbet blir det ett besök på Formex mässan.
Sista dagen i London

I går var vår sista dag i London med konferens några timmar och sen lite egen tid innan det var dags att bege sig mot flygplatsen. Men först startade jag morgonen, närmare bestämt kl 06:45 med en powerwalk i Hyde Park

Men än har jag några bil kvar innan jag har kommit upp i veckans mål

Hyde Park är ju hur stor som helst

Det här fick bli dagens outfit.
Tröja Hunkydory
Byxor OshMosh
Bälte B-Belt
Skor Ldir

Att få egen tid kan ge oanade konsekvenser…..

Det kan i alla fall bli dyrt 😉
Att inte ha (pass)kontroll

Sånt som bara inte får hända!
I måndags när vi stod på Arlanda och skulle checka in så säger damen i inchecknings disken att mitt pass skulle gå ut om 3 dagar! Va! Mitt pass? Det kan inte vara möjligt…. Jag som har koll på ALLT!  Men tydligen inte på de, men hon ringde o kollade och det var ingen fara, jag skulle få åka tillbaka på samma pass, men som tur var så kollade vi upp det lite extra när vi var på plats i London innan det var dags att åka hem, och det var tur de, annars hade jag nog inte fått komma egenom passkontrollen, med med bra hjälp så löste de sig. Så nu är det fröken Andersson som ska åka till polisen och göra ett nytt pass!
Nej kära söta raringar, nu måste jag bege mig av men vi ses snart igen och njut utav att vi äntligen har fått FREDAG!!

KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ATT INTE HA KOLL PÅ ALLT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »