0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second
SNART FREDAGKVÄLL

Är det inte härligt så säg!?
Hoppas att ni haft en fin dag och att ni nu får en lugn och härlig helg, själv är jag helt slut idag, helt borta, jag lider ju av kraftig åksjuka och förutom att mitt pass gått ut när jag skulle ta mig hem från London så var mina åksjukeplåster slut så det fick bli en tablett istället, och utav dom blir jag helt groggy ett helt dygn, så idag har jag gått som i dvala, var tvungen att lägga mig och sova en halvtimme efter jobbet.
FORMEX MÄSSAN

Men innan min tupplur här så var jag förbi Formex mässan, oj så sugen man blir på det mesta, önskar jag hade ett stort hus att inreda. Den svart vita trenden tycks hålla i sig och självklart mässing/guld/koppar
Gick förbi en monter med dom här härliga ljusen

Watt & vekes fina lampor
Julgranskulor från House Doctor

Kuddar och puffar från PB Home

Rif Design

Kähler
Går och väntar på krukorna längst upp till vänster, men dom var slut hos leverantören, tycker dom är så fina!
GOURMET MAT

Det är ju tur att man inte är på mässor så ofta, för där bjuds det bara på onyttigheter, vad sägs om en korv med bröd och ett glas vin på fredag eftermiddagen? 😉

 En dagens utan huvud…

Ja så här har jag sett ut idag…
Nu är det dags att vakna till liv här hemma, gå och handla lite mat och fredagsmysa, lovar att återkomma om shoppingen i London, kanske redan i helgen. I morgon har jag lovat mig själv att det blir cykelträning så jag kommer upp i mina mil, room of carma är redan klar med veckans träning, ajajaj… inte bra!
Lova mig nu att ni tar hand om varandra och se till att ni får en riktigt fin fredagkväll.
KRAM TILL ER!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »