0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second
Åssåvar det fredag igen
Och jag tycker det är väldigt skönt! Har nåt ”skit” i kroppen just nu, har gått på halvfart hela veckan, har ont i halsen och känner mig febrig så nån träning har det heller inte blivit 🙁
Så i helgen ska jag försöka ta det lugnt och krya på mig.
Måste bara få börja med att tipsa om ett super skönt läppstift, eller det är nog en blandning av läppstift och glans, finns i många härliga färger från Clarins
Här är två av mina favoriter

Nr. 03 & 10
I går var det en lång arbetsdag här hemma, började tidigt med kundbesök och avslutade sent med mitt examensarbete, inte underligt att kroppen är trött och sliten, sitter ju aldrig still och tar det lugnt 😉
Startade dock morgonen med en lugn och härlig stund med nya PLAZA interiör

En kopp te och lite blodgrape… mums!
Kommer på mig själv med jämna mellanrum att jag glömmer att visa ”dagens” så nu blir det två idag istället 😉
Om jag inte kommer ihåg fel så var det här måndagens..
Skor Zara
Klänning köpt i Spanien
Men helt säker är jag på att det här var gårdagens 😉
Skjorta Valerie
Byxor Rear

Armband Tory Burch
Hultqvist Copenhagen

Klocka Michael Kors
Att få njuta av sitt hem..

Jag vet inte hur det är för er, men för min del så håller jag på här hemma, nästan varje dag och fixar o trixar, men det är sällan jag sätter mig ner och njuter, tänder dom där ljusen och bara är, när jag väl sätter mig ner så är det nåt jag ska göra på datorn eller nåt annat, jag sitter inte bara och ser mig omkring och känner att jag har en mysig liten lya och är lyckligt lottad som har möjligheten att ha det jag har i mitt hem, måste nog ta och ändra på det!
Jag började lite igår kväll, för då var jag så trött så kroppen orkade inget mer, tände mina ljus och bara var..
Måste skapa mig mer av dessa stunder….
Ikväll är det egentid som står på schemat, här ska göras kroppspeeling, fotvård, insmörjning av kropp och fötter och en ansiktsmask, för som jag skrev igår så är ju mitt skinn i ansikte som sandpapper just nu så då måste man fylla på med mycket fukt…
Ett bra sätt att må bra och ”renovera” kroppen
Några av er har hört av er angående min dukning häromkvällen och fråga vad det var för skålar jag hade på tallriken, och det är Le Creuset

Finns att beställa Här
Nu hoppas jag att ni är bättre än jag att ta tillvara på er lediga tid och att ni får en riktigt skön fredagkväll!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “I DAG SÄGER JAG…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »