0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second
Smygstartar helgen med nya blomster

Den här veckan blev det liljor
Torsdag och snart helg

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, attans vad veckorna går fort, dom hinner knappt börja innan dom är slut igen. Det är i och för sig skönt att veckorna går fort, men samtidigt vet man ju att för varje dag som går så kommer hösten bara närmare och närmare. Just nu tycker jag att det är toppen, sol och varmt på dagarna, blir lite svalare på kvällarna så man kan kura ihop sig i soffan med lite mys och tända ljus, det kan ju inte bli bättre!
Här hemma håller jag fortfarande på att pysslar runt för fullt, det är ju ett litet mellanläge nu också, vill ju vänta och se vad det kommer för nytt på inredningsfronten till hösten innan man börjar köpa på sig för mycket saker redan nu.
På köksbordet..

Just nu, i denna stund, är jag i alla fall nöjd med mitt köksbord, men det kan ju ändras snabbt, men den här vyn har jag när jag sitter och äter min frukost
och på köksbänken har jag laddat upp med nya fräscha frukter och grönsaker
Vad händer mer här hemma?
Ett par nya boots med fransar från ASH har fått flyttat in i garderoben…
(Finns att köpa på Tullhuset)
Annars flyttar jag runt på mina skåp, väntar på lite paket som skall komma… ja det är väl så jag har det här i min lilla Casa på kvällarna 😉
Nej nu ska jag fortsätta med mitt pyssel, men sköt om er så ses vi här snart igen!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “FREDAGSFEELING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »