0 0
Read Time:44 Second
NY VECKA OCH NYA MÖJLIGHETER

Och här är jag och säger GODMORGON till Er raringar!
Hoppas ni haft en skön helg, det har jag haft, (förutom min förkylning som slog till igår) köpte en ny möbel i lördags som jag håller på att montera ihop här hemma, men nu blev jag ju sjuk så det blev lite stop i skruveriet , jag hoppas det blir bra när den kommer på plats. Ni vet ju att jag har pyssel mani.. önskade som så många gånger förr att jag hade lite större bara.
Och idag går bloggerskan klädd så här…

Tröja Hunkydory
Kjol Odd Molly
Väska Michael Kors

Som sagt, måndag och mycket som ska göras, bland annat bygga monter till en mässa imorgon, så det är dags att rusa.. om jag orkar! Får känna mig för annars får det bli sängen igen, mår INTE bra alls!!
Ta hand om varandra och måndagen!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “BACK TO WORK…

  1. Men inte ska du väl jobba idag om du hade hög feber igår. Nä åk hem och bädda ner dig. Jag har själv varit jätteförkyld sen i fredags och är långt ifrån frisk än så det blir att vara hemma från jobbet minst några dagar. Det känn surt då jag skulle börja jobba idag efter tre månaders sjukskrivning, men det är bara att gilla läget. Det är tur att jag kan roa mig med att läsa lite trevliga bloggar som din.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »