0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second
Det är precis vad jag är just nu….

Det är ju SÅ tråkigt att vara sjuk! Nu känner jag mig riktigt ”pigg” idag, problemet är att jag har en hosta som håller på att ta död på mig, och det är ju inte så trevligt att sitta med kunder och hosta och hosta, så då får jag hålla mig hemma och förbereda och boka besök istället.
Så jag går här hemma och pysslar lite grann emellanåt, ni vet jag som alltid flyttar om… men nu har mina nya bord kommit på plats i vardagsrummet i alla fall, så här ser det ut just nu, men imorgon vet man ju aldrig 😉

Ytterligare en bänk har flyttat in i vardagsrummet…

Den är inte klar än, den håller på att provas in lite grann och jag känner mig för vad som ska finnas på den där bänken
Och emellanåt måste jag gå ut och handla mat eller till apoteket och köpa hostmedicin, och då klär man på sig myskläderna och trallar ut.. roligare än så här ser man inte ut när man än sjuk.

Men snart är jag på benen igen och då kommer lite finare ”dagens”…
Ha nu en riktigt fin torsdag <3
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “UTTRÅKAD

 1. Mycket fina bord. En fundering, mattorna inunder bordet. HAr du lagt ihop flera stycken. Har själv just nu svårt att få tag på en matta som är stor nog under mitt nya matbord och funderade på att lägga ihop. Men när jag pratat om detta ser folk ut som fågelholkar. Känner mig osäker men du kanske kan hjälpa mig här. Kram Maria

 2. Hej Maria!

  Den mattan kommer ifrån Ikea, och den finns även i en större storlek om du behöver det. Har du mattor i lika mönster precis som min matta här så kan du absolut sy ihop dom ”sicksack”, kolla annars på Ikea som sagt var.

  Kram
  Helen

 3. Du ser ju strålande snygg ut fast du är sjuk!!!:-) Men usch, förstår sig. Har fått precis samma elände här med den där himla hostan också!
  Krya på dig fina och så vill jag säga att du har så galet bra smak! Ditt hem är ju bara såååå fint!
  Kramar <3
  /Vivvi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »