0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second
EN DAG PÅ GOLFBANAN

Ledigt klädd en dag som igår.
Som en väninna till mig på IG skrev, står du i sängen? Med skorna på?
Ja, nöden har ingen lag, det var den enda spegel jag hade på rummet 😉


I går tillbringades hela dagen på Visby GK, en fantastisk bana för den som spelar golf, trevlig personal och bra mat.
Där hade en av våra kunder sin stora golftävling där vi leverantörer står utplacerade på olika hål och bjuder på mat och förfriskningar. I år var det närmare 100 startande, så det tar ju sin lilla stund innan alla kommit i mål. Så efter närmare sex timmar, stillastående på ett hål var man ganska kall och frusen.
Började dagen med att gå runt och fota lite bland mina vänner….
Några slag på rangen var det närmaste jag kom en boll och en klubba igår. Har inte rört mina klubbor på flera flera år och är i valet och kvalet om jag ska ta upp golfen igen eller inte…
Peter, min vän och tillika kollega i branschen värmer upp på rangen
En lugn och fridfull golfbana innan spelen sätts igång.
14:e hålet
Delade jag med Fishshot, ni vet shotsen som smakar som Fishermanfriends 😉

Teet på 14:e hålet

Nu ska man ju inte uppmuntra människor till att dricka alkohol, men vill ni ha en shots/snaps till maten så ska ni smaka den här, lakritsshots med granatäpplen! O jisses vad god den var!

 Nocellara oliver från Sicillien, färksa oliver som ser ut som granatäpplen, krispig och söt i smaken.
Räknas just nu till en av världens populäraste oliver.
Efter en lång dag på banan var det dusch och ombyte på golfklubben innan kvällens middag serverades. Det bjöds på underhållning, prisutdelning och en 3-rätters middag. Men sen var det dags att åka tillbaka till hotellet, var så trött så jag kunde ha somnat stående. Dessutom skulle jag med båten tillbaka till fastlandet kl 07.05 imorse, tror ni jag var trött när klockan ringde??
Väl hemma var det kundbesök som skulle klaras av och planering inför helgens kommande mässa, måste även fortsätta med mitt examensarbete, det börjar närma sig presentation! Men ikväll bär det av mot Västerås och lite fotojobb åt Tullhuset, och naturligtvis kommer jag att göra ett inlägg om det så snart jag hinner :-). Torsdag och fredag sitter jag i skolbänken…. ingen rast och ingen ro!
Hoppas ni får en fin Lillördag kväll kära bloggisar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “14:E HÅLET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »