0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second
VISBY

I går var det dags igen att sätta sig på färjan över till Visby, den här gången för den årliga golftävlingen för alla våra kunder här nere. Men det blir lite segt att sitta på båten dom där timmarna, försökte roa mig med att titta på en film, äta lunch och sova en stund, men igår var det så kallt på båten så det gick knappt att slappna av.
Den här gången har jag valt att bo på Visby Hotell eftersom min fina väninna N slutat på Donners Hotell 🙁
Efter att ha uträttat det som behövdes göras inför morgondagen hade jag en halvtimme på mig innan affärerna stängde, och jag har ju två favoritaffärer här nere som jag absolut inte får missa när jag är här, så det fick bli maraton mellan butikerna, och fina höstkläder shoppade jag 😉
Installerad på rummet med mina shopping påsar 😉
(kavajen som ligger på fåtöljen är en Hunky Dory och inhandlades igår)
Lite tidningar som jag trodde att jag skulle hinna läsa, men så verkar det inte bli..
När jag väl var på hotellrummet hade jag bara 40 minuter på mig tills det var gemensam middag för alla oss säljare som är här nere under dom här dagarna, så det var bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning.
Kvällens outfit fick bli en del av det som jag handlade igår, kavajen/koftan kommer från Valerie, toppen är från Säby och jeansen kommer från Two women in the world.

Det var allt om gårdagen, idag har vi tisdag och den ”stora” golftävlingen går av stapeln och ikväll väntar en middag med alla glada deltagare. 
Dessvärre har inte vädret visat sig från den bästa sidan idag, regnet har faktiskt fallit och det är ju inte det roligaste vädret när man är på golfbanan.
Annat är det för mina föräldrar som befinner sig i Turkiet, pratade med dom igår och det var SÅ hett!
Härligt!
Och precis som alla andra dagar så hoppas jag att ni får en fin dag!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »