0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
GALEN I MAGASIN?

Är ni som jag helt galen i inredningsmagasin?
Jag köper det mesta jag kommer åt, inte för att man kanske hittar allt i en och samma tidning, men det innebär ju att jag köper flera stycken för att hitta nåt i varje… ja ni vet ju hur tokig man kan vara 😉
När jag sen har läst dom går jag till tidningshyllorna och tittar när jag är och handlar för att se om det har kommit något nytt nummer, trots att jag vet att dom kommer ju bara 1 gång i månaden!
Har ibland hittat något erbjudande om prenumeration som jag hoppat på när det varit bra erbjudanden. Häromdagen fick jag ett tips om en sida som alltid har bra erbjudanden på massor av tidningar, inte bara inredningsmagasin, som heter Tidningsbutiken och där hittade jag många bra erbjudanden, på bara några nummer, vilket är bra, för då kan man ju variera sig lite.
Här är några av mina favorit inredningstidningar som jag läser, men som sagt, ni som är intresserad av andra kategorier av tidningar hittar det också.
Om ni är sugna på bra tidningar till bra priser så kan ni bara knappa in HÄR så kommer ni direkt till Tidningsbutiken.
Tjingeling!


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “BOTANISERA I INREDNING

  1. Hej!
    Pia Horvath här hörde av mig till dig samma dag jag van! har skickat ett nytt mail till dig!!! hoppas inte det är för sent för att få min vinst

    Pia H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »