0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second
FOTODAG

En smygtitt från Tullhuset…
MONDAY MORNING

Ja då var den här helgen till ända och en ny vecka att se fram emot, men vilken helg, fredagskvällen med härliga goa vänner och god mat, lördagen bjöd på kanonfint väder här i huvudstaden. Och precis den dagen som vi bestämt oss för att knäppa alla bilder till mitt inlägg från Tullhuset som jag hoppas ska bli klart här i veckan… många bilder blev det, bilden ovan är en av dom.
Lördagkvällen bestod också av god mat och dryck, har riktigt skämt bort mig i helgen 😉
I går arbetade jag nästan hela dagen, var med på en mässa som började under eftermiddagen och var klar fram åt midnatt, så idag känner jag mig lite trött och sliten. Ska avverka några kundbesök sen ska jag hem och sätta mig med mitt examensarbeta. Det är skönt när man känner att man lever 😉
LEO LEO LEO

Kom ett paket med posten….

Det är väl jag i ett litet nötskal, Leopard, men jag tycker alltid att det fungerar, både till vardags och till fest, fick ett nyhetsbrev från Wakakuu häromdagen där jag hittade den här snygga halsduken, det var bara en ”must have”
Levererades dessutom i en snygg kartong som såg ut som en bok
FWSS
Hittar ni här hos Wakakuu

Så himla användbar, tycker jag 😉
För er som letar efter leo sjalar finns det naturligtvis en hel del där ute, men fastnade för just den här, mjuk och go.
Nej kära rara söta läsare, nu ska jag ta och åka vidare och med det så önskar jag Er en riktigt fin dag!

HEJ HOPP!


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “EN LITEN SMYGTITT

  1. Snygga kläder!! Vad är det för märke på dina glasögon, precis sådana jag letat efter! Det är inte lätt o hitta i glasögondjungeln…..Hälsningar Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »