0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second
BRA OCH DÅLIGA DAGAR….

Livet är som en påse godis, både gott och blandat…
Och igår hade jag en sån där dag där man inte riktigt vet om man mår bra eller dåligt, mycket att göra på jobbet, dåligt samvete för att man inte hinner med det man ska och inte hinner träffa dom vänner man vill, ja ni vet hur det kan vara ibland! Så efter jobbet åkte jag ner på stan, för att köpa ett par byxor till kvällens middag, hittade ett par enligt mig superhäftiga byxor, och mådde genast lite bättre 😉
Problemet är att jag skulle ha åkt hem där, och inte gått in på NK!!

BANANAS PÅ NK

Där inne gick jag fullständigt bananas, å herregud så mycket fint dom hade fått, men efter att jag besökt tre butiker och handlat mat for jag med rask takt hem, kanske med lite dåligt samvete över allt jag shoppade, men jag är mycket nöjd med det jag fick med mig hem… Ska försöka ta lite bilder i helgen så ni får se 😉
LAURA MERCIER

Laura Mercier har en egen liten shop på NK, ett kosmetik märke som är skapat av makeup artisten Laura Mercier, född i Frankrike och började med att studera till konstnär.
Förutom makeup har dom fantastiska hud/dusch produkter.

Det blev deras fantastiska body scrub som var slut här hemma samt att jag köpte duschtvålen till, jag använder doften vanilj, min favoritdoft 😉
För er som inte har möjlighet att besöka butikerna här i huvudstaden så kan ni knappa hem den på den HÄR hemsidan, där dom även har mycket annat för kropp och själ 😉
Så nu ska jag hoppa in i duschen för att peela och tvåla in mig i godaste doften så jag luktar gott för kvällen, skall nämligen ut med min bästa och äldsta väninna och äta lite gott och dricka lite vin, jag har berättat om henne tidigare, hon som fått dom underbara tvillingarna och som funnits i mitt liv i 40 år!!
Idag på lunchen blev det inte så mycket att äta, men jag blev ju desto finare ;-), var och fixade naglarna och köpte en ny ögonskugga från Chanel

Nu gäller det bara att hitta några matchande kläder för kvällen också 😉

Hoppas ni får en fin torsdagkväll, för det ska jag ha 😉
KRAMIZ
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »