0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second
NICOLAS VAHÉ

Oh my god!
Är ju helt förälskad i Nicolas Vahés produkter, allt från kryddor till vinäger och marmelader, nu har han dessutom lanserat godis….. Åååå… ska inte äta godis under en period just nu, vilket jag heller inte har gjort, men jag var bara tvungen att smaka på dessa godsaker, och jag fick genast ett ha begär! Hade kunnat äta upp allt på engång, vilka smaker, vilken upplevelse….
Blev bara en spontan grej, var ute och handlade och gick förbi fina butiken STIL i närheten av där jag bor och dom hade precis packat upp allting, och det gick inte att gå hem utan det här….

Kryddor och godis..

För Er som inte provat kryddorna ”ber” jag er att göra det, dom är fantastiska, har några sen tidigare men nu fyllde jag på med en krydda för kyckling och en för kött.

I dessa förpackningar döljer sig en liten mörk tryffel med crisp… jag säger bara oj!
CRISPY TRUFFLES

I nästa döljer sig Milk chocolate, hazelnut truffle… jag säger bara oj oj!
LAKRIDS BY JOHAN BULOW
(också Dansk tillverkare)

I dessa burkar döljer det sig mjölkchoklad med lakrits och vitchoklad med laktrits
och jag säger bara oj oj oj!!
Jag lovar, det kommer att ta er till himmelriket! Kan bara tänka mig dessa härligheter tillsammans med ett glas rött eller ett glas champagne, det blir nåt till vår tjejträff som vi ska ha i Köpenhamn om några veckor <3
Finns som sagt bland annat i butiken STIL här i huvudstaden, handla det på nätet och mycket av det vet jag  även finns på Tullhuset.
Varsågod att gotta Er 😉
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ATT FÅ NJUTA MED STIL….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »