0 0
Read Time:36 Second
MICHAEL KORS

Tittar in en snabbis här innan jag ska försöka ta mig ut i det fina vädret, kom på  en sak som jag inte tror att jag har skrivit om, men ni kanske redan vet de… men hur som så kommer (en av mina favoriter) designern Michael Kors att ge ut en makeup serie som kommer här i oktober, ser fram emot den med spänning.
SHE´S SPORTY, SHE´S SEXY, SHE´S GLAM

Introducerar nya dofter och en makeup kollektion.

Dessutom…

Hittade jag dessa ursnygga, varma och sköna uggs från Michael Kors igår, finns i en butik här i huvudstaden som heter Jackie, jag föll pladask!!

Mer än så var det inte 😉 ni får fortsätta njuta av Er lördag
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “SÅ SPÄNNANDE…

 1. Hej! Tror du att man kommer kunna köpa dessa skor i år också? Tycker dom är superfina!! Isåfall var tror du de kommer säljas? Gärna online tips, eftersom jag inte bor i Stockholm. 🙂 De hade dom på Nelly-com såg jag förra året, men jag hann aldrig köpa dom och sedan ångrade jag mig som tusan och i år vill jag fortfarande ha dom. 🙂

  Hälsningar,

  1. Hej Pernilla!

   Nej tyvärr vet jag inte vart du kan få tag i dom, jag köpte mina på Jackie, du får nog googla på michael kors uggs, jag är ledsen!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »