0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second
VECKANS PYSSELDAG

Hallå där! Mår ni bra?
Här är allt bra, förutom att jag haft en söndag som av någon anledning varit ganska stressad, men checklista vår SÅ lång idag, massor av bilder att ta reda på efter gårdagens fotografering, tvättning, packning, handling, matlagning, bakning, fotfix… ja nåt åt det hållet. Men vi har inte så fint väder här i huvudstaden idag så då gör det inget att man är inne och pysslar lite grann.
Hade ju en helt fantastisk dag i Vaxholm igår, en höstdag utöver det vanliga, eller rättare sagt en höstdag när den är som bäst, tänk att man till och med kunde sitta ute och äta, bara att njuta så länge det går.
Fler härliga pics kommer att komma ifrån gårdagen, men det tar ett tag att få ihop allting, flytta dom i från kameran, förminska dom och sen in i ett blogg inlägg 😉
Efter en härlig dag i Vaxholm bar det av hemåt för att förbereda middagen och allmänt bara ha det bra…
Naturligtvis lite gott medans maten förbereds…
FILMTIPS

OLYMPUS HAS FALLEN
Med bla Morgan Freeman
En film som handlar om ett attentat mot Vita huset och hur en fd livvakt till presidenten får upprättelse för tidigare händelser.
Betyg 4/5

Efter middag och soffhäng med film så var lördagen till ända och det var bara att krypa ner i sängen och vänta på att söndagen skulle ta över..
Klev upp före klockan åtta, tappade upp vatten i badkaret, flyttade in en köksstol till badrummet, satte mig på den med datorn i knäet och stoppade fötterna i badkaret och började dagen med ett fotbad följt av lite fotvård på mig själv, man måste ju förena nytta med nöje.. eller hur 😉
Eftersom mycket har stått på schemat idag så har inte många stunder varit lediga, har provat på en ny dessert som blev supergod!

Recept kommer i TISDAGSTIPSET

Det plus mycket mer har det pysslats med här, men nu är det enligt klockan och magen dags för lite middag.. Tänkte avsluta denna sköna helg med att titta på Moraeus med flera, tycker han är så skön, lilla Kalle 😉
Ta tillvara på dom sista timmarna av den här helgen raringar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “SÖNDAGENS FIX & TRIX

  1. Ja det är lite fix efter man tagit bilder, men roligt. Nyfiken på din efterrätt ser ut som något riktigt smarrigt. Synd att jag missade leojeansen är ett riktigt MKfan o leofantast. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »