0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second
Vilka underbara dagar hösten kan bjuda på

En fin höst dag, alldeles stilla på vattnet men förmodligen ganska kallt
Måndag!

Ännu en ny vecka att se fram emot, dessutom kortvecka då jag har semester på fredag, gud så skönt! Förutom det så är det (imorgon) bara 3 månader kvar till julafton! Nej, jag vet, man vill inte tänka på det, men det är faktiskt så! Men idag är idag och nu är vi här. 
Lördagens fina höstväder gjorde att vi tillbringade några timmar ute i Vaxholm, det är en del av Stockholms som verkligen lever upp under dessa underbart fina dagar som vi haft i helgen, det vimlar av folk, alla är glada, går runt och shoppar, sitter och äter glass, dricker ett glas vin, tar en god lunch eller bara njuter av trevligt sällskap, vi gjorde väl det mesta av det i lördags förutom att njuta av ett glas vin.
Tänkte att ni skulle få se några av dom härliga picsen som togs..
Knuttarna passar på att ta dom sista turerna med hojen innan kylan kommer

Det är nästan så man kan låta bilderna tala sitt eget språk. Det är nåt speciellt med vatten, det ger lugn och ro, så harmoniskt på nåt sätt, och sen ett perfekt ställe att knäppa kort på, alla fina kontraster. När man går runt så där som vi gjorde så hittar man även så härliga motiv att knäppa kort på, saker som man annars inte ser och tänker på att knäppa kort på.
Om ni undrar varför jag har olika byxor på mig på bilderna så beror det på att jag åkte dit i dom svart/vita byxorna, men köpte jeansen i Vaxholm och bytte om till dom istället, ja det är jag i ett nötskal 😉
Men vad tror vi att denna måndag har att bjuda på då? Ja, massor av jobb till att börja med, sen ska jag till den där förbaskade tandläkaren efter jobbet, jag gillar verkligen inte det! Men man måste ju….
Si så där, nu är lunchen slut och det är dags att åka iväg till nästa kundbesök!
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “NÄR HÖSTEN ÄR SOM BÄST

 1. Så härliga bilder! Var kan man köpa ” new york” tavla? Har du något bra recept på kyckling om man ska laga till 8 pers? Ha en go vecka!
  Annelie

 2. Fina bilder och snygga kläder. Är Hunky Dory tröjan stor i storleken?
  Jag måste bara beställa en sådan den ser så skön ut. Hunkydory är lite luriga i storlekarna tycker jag. I band behöver jag xs och ibland s.
  Hoppas du får en bra vecka och en trevlig semester.
  Kram
  Louise

 3. Hej tjejer!

  NY tavlan har jag köpt på Artilleriets webbshop, jag har ett kanonrecept på en Indonesisk kycklinggryta Annelie som du kan få, kommer dock inte åt receptet förrän imorgon, ska försöka komma ihåg det då 😉

  Louise, den är stor i storleken, jag har xs och den blev större när man använde den också….

  Trevlig kväll!

  Kram
  Helen

 4. Hej!
  Vilka fina bilder!
  Har också provat de jeansen och de är såå snygga!! Jag tyckte att det var svårt med storleken, kunde inte bestämma mig. Vad tog du för storlek? Hur tycker du att de var i storleken gick du ner i storlek, upp eller samma!
  Alltid lika kul att läsa din blogg!

  Trevlig kväll!

  Hälsningar Therése

 5. Hej Therése!
  Det är alltid så svårt med storlekarna på jeans 😉 jag brukar normalt ha 26 el 27 men nu har jag gått ner en del i vikt så jag fick köpa 25 på dom här, det är ju ändå lite boyfriend jeans… men så himla sköna!

  Lycka till 😉

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »