0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second
VILKEN UNDERBAR KÄNSLA!

Klassiska fot bilden 😉

I går avslutade vi våran Palma tur på bästa sätt, vi tog en taxi ut till Puro Beach efter frukosten, något molnigt även denna dag, men vi chansade. Det tog bara 15 min från hotellet där i bodde och ut till Puro Beach, väl där ute så blåste det ganska mycket, vågorna slog upp över strandpromenaden, så vi var lite tveksamma om vi skulle stanna kvar eller inte. Vi beslöt oss för att stanna, och innan dom öppnade gick vi och tog lite bilder runtomkring, och blev ganska blöta 😉
Bilden tagen av Lilleman

Bilden tagen av Lilleman

Bilden tagen av Lilleman
Helt plötsligt klarnade det upp och solen tittade fram så vi gick med ett stort leende på läpparna in på Puro Beach och låg där i flera timmar innan vi var tvungna att bege oss av för hemfärd mot Sverige igen. Men vilken dag vi hade, den var ju bara helt fantastisk. Bara känslan att bli uppassad och omhändertagen när man låg där och bara jäste på solstolen.
Utsikten från solstolen

Var dock lite kallt i poolen, men det hindrade inte Lilleman från att bada…

Härliga bilder inifrån, lika fint inomhus som utomhus

Puros egna rosévin

Älskar dom vita kontrasterna mot himmel och hav

En dag att minnas och ett fantastiskt avslut på den här resan!
Bilden tagen av Lilleman
Nya vänner…

När jag var med på reklaminspelningen för Tallink Silja för en tid sedan så träffade jag en super mysig tjej, vi fann varandra direkt för vi insåg att vi har mycket gemensamt här i livet, bland annat älskar hon också att fota och har även startat upp en blogg, och helt plötsligt så ser jag på Instagram att hon befinner sig på samma plats på samma tid, världen är liten!

Fina Ulrica på Puro Beach
Ni hittar hennes blogg HÄR
Det var några händelser från våran weekend tripp i Palma, Lilleman och jag har det så mysigt tillsammans när vi är ute och reser, han tar verkligen hand om sin lilla mamma <3
Men idag är det tomt igen, körde honom till tåget i morse, men som tur är kommer han tillbaka på fredag igen. Själv har jag gått och frusit hela dagen, det var inte alls nå skönt att byta tretti graders värme mot det här höstrusket. Jag trivs bäst där det är varmt och skönt….
KRAMAR FRÅN MIG
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “ATT BLI OMHÄNDERTAGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »