0 0
Read Time:2 Minute, 52 Second
EN HIMMELSK MIDDAG

I går njöt vi av lördagen här nere i Palma, det var som sagt inte något sol och badväder, men däremot väldigt varmt. Vi har tagit oss fram här nere med buss, så nu hittar vi överallt, så igår tog vi bussen till en annan stadsdel och gick där och strosade och åt lunch. Filip har aldrig ätit på KFC och hade en önskan om att få äta menu bucket, vilket i stort sett innebär en stor ”hink” med olika friterade kycklingdelar, som jag vänligt men bestämt sa nej till för min del, man måste nämligen vara två för en sån meny, men jag erbjöd honom att ta den själv och äta så mycket han ville, vilket han gjorde……
Och så här såg hans meny ut… en stor hink med kyckling, två pommes och två drickor, men jag kan säga att det var inte mycket kvar av den portionen… den lilla har blivit stor 😉
Själv njöt jag av en kycklingsallad och var glad över mina shoppingfynd på Max Mara 😉

Och naturligtvis kommer jag att visa Er innehållet senare…
Här är förresten mina ”Marenas” som jag inhandlade i förrgår 
Efter att vi gått runt och tittat lite och ätit en lunch bestämde vi oss för att ta oss tillbaka till hotellet för att lägga oss på takterassen och softa ett tag, och det var riktigt skönt, vi var ganska trötta efter dagens promenad och behövde vila lite inför vår sista kväll här nere i Palma.
MOT PARADISET

Vi vill väl inte inse det men igår kväll var det vår sista kväll här i Palma som vi kunde njuta av värmen, strosandet i dom små gränderna och ännu en gudomlig middag. Ikväll bär det av hemåt, vi får njuta hela dagen men någon middag av bättre slag blir det tyvärr inte ikväll. Men vi njöt desto mer av middagen igår kväll..
För kvällen klädd i en by Malene Birger klänning
IL PARADISO

Middagen som vi väntat på ända sedan vi kom ner i torsdagskväll, vi har verkligen ätit det bästa av det ”bästaste” här nere, efter varje middag har vi frågat oss om man kan äta nåt godare, men vi trodde att vi sparat det bästa till sist, och det visade sig att vi hade gjort det!
Filip utanför Il Paradiso

Ingången till restaurangen

Det är svårt genom en bild tala om hur fantastiskt vackert det var inne på restaurangen. Vi hade bokat bord ute på terrassen, och det var verkligen ett kärleksbord för två 😉 med utsikt upp mot berget och havet som skvalpade nedanför, så hit måste jag åka med ”The Real Love <3”,  men det blåste rätt bra där ute där vi satt, så när desserten skulle intas bad vi om att få ett bord inne.

Cava som fördrink och ett glas rött till pastan

Den här killen har blivit en riktig livsnjutare och åt med glädje det som serverades för kvällen

Våra fantastiska desserter
Panacotta och marängsviss

Och den här magiska utsikten hade vi från middagsbordet.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, vi har verkligen ingenting att klaga på, men när vi ändå är här så tänker vi fortsätta ha det bra ända in i det sista, så nu ska vi slänga oss in i en taxi och ta oss till Puro Beach för lite sol och lunch..
Medans vi njuter av vår dag här nere hoppas jag att ni njuter av er dag, vart än ni befinner er!
Sköt om Er!
KRAMHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “MIDDAG I PARADISET

  1. Tack för alla fina bilder:)
    Jag älskar mina Marenas, finns inga skönare sanaler.
    Ska hålla mig framme till våren för i år tog de snabbt slut:)
    Kram
    Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »