0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second
…. ÄR ATT GÖRA MYSIGT

Fruktskålen är påfylld inför helgen.
Härliga fredag välkommen till mig! Vad härligt det är, vilken känsla det är med just fredag, den dagen i alla fall jag ser fram emot varje vecka, den dag jag vet att jag bara kan vara utan att behöva tänka på att kliva upp tidigt dagen efter, allt är tillåtet på nåt sätt. Ikväll kommer ju dessutom Lilleman så då är det ju extra roligt. Helgen projekt är vindstädning, tänkte börja ikväll och fortsätta imorgon, sen hoppas jag att vi är klara…. Det var nämligen så att när jag flyttade hit för 1½ år sedan så bars det upp saker på vinden i all hast för vi var så stressade, så jag har ingen koll på vad som finns där uppe förutom alla mina resväskor som jag springer upp och ned med hela tiden 😉
Men efter skolan idag har jag varit och handlat lite grann för att göra det lite mysigt för oss här under helgen, ni vet det där med blommor och choklad, det är härligt att skämma bort sig själv tycker jag.
Prydnadskål till daggvasen

Små plättar och nya Lantliv
Och som vanligt ramlade jag in på STIL här hemma på ”min” gata, förra gången jag var där var det slut på en del av Nicolas Vahes kryddor bland annat, och nu såg jag på FB att dom kommit hem igen… följer ni STIL FB? Ni hittar sidan HÄR

Och vad gömmer sig i den här påsen…..

Finns så mycket gott här i 😉

Havssalt och Parmesansalt sen blev det mörka choklad tryfflar och en stor burk med LAKRIDS A, det bästa av det bästa från Johan Bülow, den lilla burken var slut så jag var ”tvungen” att köpa den stora 😉 Det värsta är att jag skulle kunna äta upp allt på en gång, det är en sån här godisbit som man inte bara kan ta en av… omöjligt!!
Nya naglar

Härom kvällen hade jag även turen att få nya naglar, var inte länge sen jag var och fixade dom, men dom blev jätte slitna nere i Palma samt att några hade gått sönder i kanterna, men nu är det fixat. Valde lite soft vit på kanten den här gången. Många har frågat om det är mina egna naglar, och ja, det är det. Jag lägger bara gele på dom så att dom ska hålla lite bättre.

Så nu får jag hålla tummarna för att dom håller för helgens vindsröjning 😉
Nu är det dags för Lilleman och mig och laga lite mat, men jag önskar Er en riktigt skön fredagkväll!
KRAMAR
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ATT GÖRA FREDAG….

  1. Det låter som ni har en riktigt mysig helg framför er. Ha det så gott och lycka till med vindsröjningen. Tänk vad mycket spännande du kanske kommer att hitta där. 🙂

    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »