0 0
Read Time:2 Minute, 34 Second
EN MORGONPROMENAD

 Vaknade alldeles för tidigt imorse och visste inte riktigt vad jag skulle göra, skulle jag gå upp och fortsätta med examensarbetet… nej, det lät inte så lockande, ska jag gå upp och titta på nyheterna, ja, det kan vara mysigt och kura upp sig i soffan, men så blev jag så sugen att gå ut och gå, så  när klockan var halv nio var jag ute på min runda, när jag kommer ner till en av sjöarna där jag brukar gå kommer en snygg hurtig tjej och går, jag tvärstannar och tittar på henne, tilltalar henne vid namn, M, och hon precis som jag tvärstannar och bara ställer sig och tittar, en tjej som jag träffade på en golfresa för några år sedan, den här snyggingen har bland annat spelat på Europa touren, arrangerar golfresor och arbetar idag som PRO, och där mitt i skogen står hon och glänser, så jag fick ett trevligt och oväntat sällskap på min morgonpromenad. Och vad gjorde hon där? Och vad gjorde jag där? Ja, för mig var ju svaret enkelt, jag bor ju här, och det visade sig att även hon bor här, åtminstone varannan vecka, och dessutom 50 meter ifrån mig!
Det var den trevligaste promenaden och det härligaste återseendet på länge!
Så glad jag blev M <3
Hemma låg lilla skatten och sov, men med lite härlig frukost så fick jag upp även honom..
Mysigt att ha sällskap till frukosten 😉
KAFFE – NEJ TACK!

Efter frukosten kunde vi välja att göra vad vi vill, för vi var så effektiva i går kväll så vinden var helt tömd på det som skulle kastas, och helt plötsligt kan jag gå in på min vind igen, han är duktig min lille kille 😉
Behövde uträtta lite ärenden på stan, och snäll som han är så följde han med mamma, bland annat så fick R.O.O.M ett besök, köpte lite från Nicolas Vahe och Ferm sen blev det ett besök på Nespresso, wow vilken butik dom har här i huvudstaden, det var nästan kö ut på gatan! Tanken var ett inköp av en ny kaffemaskin eftersom min har slutat fungera, men nej, jag dricker inte kaffe själv, så det gjorde ju inte saken lättare när man skulle välja färg, form och smak, men fick hjälp av en super trevlig tjej i butiken..
Säga vad man vill, men dom är snygga 😉
Fanns många maskiner och välja bland

Blev väldigt sugna på dessa muggar också, men det blev inga idag..

Men här är min maskin, på plats med olika smaker av kaffe, så nu är det bara för alla kaffeälskare att komma och dricka en kopp 🙂
Dagarna går fort, och nu är det redan kväll, skall rusa iväg på bio, ska se Diana, men lilleman stannar hemma och spelar tv-spel live med en kompis.
Imorgon kommer dessutom storebror upp och umgås med oss hela dagen, han var lite shoppingsugen…. tänkte bland annat att vi skulle ta en middag på Brillo, Åååå så jag längtar att få rå om båda två samtidigt <3
Forsätt njut av Er lördagkväll raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “KÄRT ÅTERSEENDE

 1. Vi har också en Nespresso-maskin. Jag gillar verkligen det kaffet. Dock måste vi åka till Marbella för att handla kapslar så nu har den varit i vila ett tag:)
  Kram snygging!
  /Rebecca
  http://pilotfrun.se

 2. Ljuslyktan som man kan se på frukostbilden. HAr sett den på andra foton från dig är så fin. Vad heter den och var får man tag på den? Tittade igår på Hem & Villa mässan, fanns massa lyktor men inte den typen. Önskar dig en bra arbetsvecka. Kram Maria

 3. Hej Maria!

  Kul att du tyckte om den 😉 Det är en lykta från Tom Dixon, den finns bland annat på Länna Möbler och hos Artilleriet, på deras webbshoppar.
  Lycka till!

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »