0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second
Innebär nya upplevelser och nya minnen!
Har verkligen fått en riktig kickstart på veckan, startade upp måndagmorgonen med en PW före klockan sju, sen var jag pigg hela dagen. Så skönt! Tyvärr mår ju inte ryggen så bra efteråt, men ibland kan jag inte låta bli!  Efter jobbet åkte jag till min Terapeut och vädrade mina tankar, ideér och känslor, brukar ni gå till en Terapeut och prata? Det är nog det bästa jag gjort, det är så skönt att ha någon helt opartisk person att prata med ibland. Och M som jag går hos är bara så bra! Vi har verkligen funnit varandra….
Eftersom jag sen hade kvällen helt fri, vilket jag många gånger har, så åkte jag in på stan och gick och strosade lite grann, var bland annat in på ZARA Home och spanade, men där blev ingen shopping, men hittade lite andra ”små” fynd 😉 innan det var dags att åka hem och laga mat.

Tisdagen har även den varit bra, lite mycket att få ihop på jobbet bara, men det blir säkert bra när allt har satt sig, men eftersom jag vill ha kontroll blir det lite jobbigt när inte allt fallit på plats 😉

HEMMAFIX

Har spacklat, slipat och målat här hemma efter den gamla hyllan så nu är allt klart för att String hyllan ska kunna sättas upp

Tycker det är jättekul att måla och fixa 😉

Elektrikern på plats för att fixa elen i sovrummet och snäll som han var hjälpte han även till att sätta upp min hylla.
CITRON TRICKET

Som ni säkert redan vet så är det ju så bra att starta upp dagen men citronvatten, och jag tycker faktiskt att det är riktigt fräscht, inte bara det att det förbättrar fettförbränningen, det ger även en mättnadskänsla.
Startar alltid min dag med ett glas!
TISDAG = HOLLYWOODFRUAR

Och man kan väl inte göra något annat än att konstatera att fortsättning följer…
Hoppas ni får en fin dag raringar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »