0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
EN SYSTER TILL VÄSKAN

Eftersom jag själv inte har några syskon och vet hur det känns när andra talar varmt om sina systrar och bröder så tänkte jag inte låta min nya väska få känna sig ensam när jag inte är i närheten, så jag gick och köpte henne en lilla syster som alltid kan finnas där.

Fanns nämligen inte några fack som passade till alla lippgloss som rullar runt överallt i väskan, men nu finns dom samlade i den här söta väskan
LANCOME

Lancome är ett av mina favoritmärken när det gäller make up och nu hittade jag ett nytt gloss, vårdande och sitter länge med perfekt glans och ett helt fantastiskt rouge som gav makeupen ett nytt lyft
Riktigt nöjd med detta inköp!
Rouge nr 20 Peach Fever
Gloss In Love nr 312
REDAN TORSDAG…

Precis som alla andra veckor har även den här gått väldigt fort, har så mycket att göra och då går ju tiden ännu snabbare, men vi närmar oss helgen och det innebär att min lilla skatt kommer till mig, har dessutom varit bortskämd med att min stora skatt varit här uppe två helger i rad. Det tycker jag om <3
Har inga större planer för helgen vad jag vet idag, men sånt kan ändra sig snabbt 😉
Kanske en härlig brunch med skatten, det är så roligt att gå ut och äta med honom nu för tiden, han uppskattar verkligen bättre mat, annat var det förr i tiden när det bara var Mc Donalds.
Och det bästa med helgen är att jag får rå om honom ända fram till måndag!!
FOTOGRAFERING

Förra helgen gjorde jag ju ett fotojobb för ett klädmärke som ni snart kommer att få se här på bloggen, men bjuder på två bilder från fotograferingen….

Och med det önskar jag er en riktigt härlig torsdag <3
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »