0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
ÄNTLIGEN FREDAG!

Som jag väntat, och det är inte för att det är fredag som sådan, utan för att få visa Er veckans outfit! Jag blir så glad av era kommentarer och mail angående veckans outfit och att ni hittar inspiration, här, just hos mig! Det glädjer mig, och jag hoppas att ni sprider den känslan ni har här inne hos mig till era nära och kära, alla är välkomna hit in till min sida <3 Här vill jag att alla skall känna sig välkommen och hitta tips och ideér.

Den här veckan har jag många fina bilder att visa, eftersom jag flera utav dagarna haft hjälp att knäppa korten, jag vet att det kan bli lite trist att se mig stå framför spegeln och knäppa på mig själv, men då kan ni tänka så här, att jag gör det för eran skull 😉

Då kör vi….

Lördagens

Topp & Poncho Max Mara
Byxor 2nd Day
Väska Michael Kors

Söndagens

Jacka Rodebjer

Topp från Tullhuset
Kofta MQ

Byxor 2nd Day

Måndagens

Skjort Valerie
Kofta by Malene Birger
Leojeans Mihael Kors
Boots Via Vai
Väska Louis Vuitton

Tisdagens

Tröja Lexington
Byxor H&M

Onsdagens

Sjal by Malene Birger
Tröja Lindex
Jeans Replay
Boots by Malene Birger

Fly on my wings of love 😉
Torsdagens

Blev två uppsättningar denna dag 😉 åkte till jobbet på morgonen i en klädsel men åkte hem under dagen och bytte om eftersom jag skulle på ett litet event på kvällen.

Klänning COS

Tröja H&M
Halsband Tory Burch
Jeans Michael Kors

Fredagens

Skjorta Helmut Lang
Halsband Bvlgari
Byxor By Malene Birger


Säger tack och hej för den här veckan, så ses vi här nästa fredag igen för veckans outfit.
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »