0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
LUCIA DAGEN

Har ni sett många fina Lucior eller varit och tittat på era barn? Det var ju så mysigt när man fick gå till dagis och skolan och titta på alla söta Lucior, stjärngossar och pepparkaksgubbar.
Saknar den tiden!

Men nu kommer vi närmare och närmare jul, igår kväll åt jag mitt första julbord ute på Fjäderholmarnas krog med min väninna, supergott! Dom har verkligen en av stans bästa julbord, om det är någon som funderar på att inta ett julbord i huvudstaden så kan jag varmt rekommendera Fjäderholmarna.
Men nog om detta, nu är det veckans outftit vi skall ägna oss åt…
Fredagskvällen

Såg att jag missat att lägga med fredagskvällens middags outfit så vi låter den följa med den här veckan istället 😉
Klänning Valerie Tullhuset (förra året)
Svarta moccastövlar Marzio
Lördagens

Tröja Moncler
Byxor köpta på Gotland

Söndagens

Tröja Lexington

Jacka Mountain works Tullhuset helt underbar jacka!
Tights Branting
Stövlar Primeboots Tullhuset
Måndagens

Klänning Love Forever
Tisdagens
En tisdagens utan makeup, brukar inte måla mig på morgonen om jag ska göra en större makeup på kvällen….

Tröja Lindex
Byxor MosMosh Tullhuset

Onsdagens

Halsduk NK
Klänning Cos

Stövlar Primeboots Tullhuset
Torsdagens

Tröja Hunkydory Tullhuset
Vaxade jeans H&M


Torsdagskvällen

Kavaj Zadig & Voltire
Blus ZARA
Skinnbyxor by Malene Birger
Halsband Bvlgare

Fredagens

Tröja F.A.V Selected Style
Skinnbyxor by Malene Birger

Idag är det dessutom 30% rabatt på F.A.V hos Selected Style
(Lucka 13)
Tröjan hittar ni Här
Det var det för den här veckan, nu ska jag strax ta och byta om för att åka bort på fredagsmiddag <3
Önskar Er en fantastisk härlig fredag och Luciakväll.
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

11 thoughts on “VECKANS OUTFIT

 1. Glömde säga att jag också saknar tiden när barnen var små och man fick gå på dagis och till skolan på luciafiranden. Mina poljkar är 19 och 21 och har just åkt till Göteborg. Vi bor i Skellefteå. Ha en skön kväll / Mika

 2. Lika fin som alltid. Här var det lucia på dotterns skola igår, dagis idag och nu ikväll har dottern uppträtt på Kalmar Slott. Nu blir det soffan. Hoppas att du får en toppenhelg! PS bästa plagget var den urmysiga tröjan från LexingtonDS

 3. Åh så mycket fint! Kan du ha dina gamla kläder när du gått ned i vikt? Jag har ett gäng för stora som hänger kvar i garderoben, varför de nu hänger där när jag absolut inte tänker hamna i den storleken igen….. Visst saknar man barnaåren med Luciafirandet… nu passerar det obemärkt förbi- Men jag är väldans glad att ”lussevaka” försvunnit som tradition för tonåringarna! kram Milla

  1. Hej Milla!

   Nej det mesta är för stort, har vissa saker som hade ”krympt” som jag passar på att använda, kläderna är kvar, men hoppas precis som du att jag aldrig mer kommer att behöva använda dom 😉

   Kram
   Helen

 4. Ja tack!! Om du kommer tröttna på alla dina SUPERsnygga kläder (för det gör vi ju oftast, vi kvinnor, om sisådär två månader kan jag tänka mig att du tröttnar…). Ja, då packar du ner allt i en kartong och skickar till mig! Check på den 😉
  Skämt å sido!

  Du är ju bara för snygg! Det var allt jag ville säga egentligen.
  KRAM!
  Judita
  Ps. Fattar inte varför jag inte lagt till dig på min lista, ska göra det nu bums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »