0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second
WELCOME SUNDAY

För första gången på länge kan jag säga att jag tycker att det känns bra att det är söndag, det blir en söndag med massor av upptåg, startade morgonen med en lång härlig powerwalk, och nu har vi precis ätit frukost här hemma
Keso med äpplen, hallon och lite kanel
Lördagsmys

I går startades även dagen med en powerwalk och en skön frukost innan skatten kom med tåget, efter att jag hämtat honom åkte vi hem och kröp upp i soffan några timmar och myste innan det var dags att åka ner på stan för att äta middag och gå på bio.
Middag åt vi på Broken, ett stamhak uppe i Åre, som numera även finns på Kungsgatan här i huvudstaden, under vintertid är det After Ski i stort sett varje fredag, och så var det nog även den här veckan som det såg ut…
After Ski på Broken
En ”liten” kille som drömmer om….
Nya skidor
Inne på restaurangen finns allt möjligt på väggarna. Hittade bland annat den här ”skylten”
Efter maten blev det sen kvällsbio med lördagsgodis 😉

CAPTAIN PHILLIPS

Filmen var över två timmar lång, men tiden gick väldigt fort, filmen är baserad på en sann historia om en kapten vars lastfartyg blir kapat av pirater utanför Somalias kust och hur historien tar sig ett slut.
En helt gudomlig film. Att det spås att Tom Hanks kan få en oscar för sin roll i filmen kan jag mycket väl förstå!
BETYG 5/5

Summakardemumma av lördagen är att vi hade det jättebra <3
Men som jag inledde med så är det ju söndag och sista dagen på denna helg, men jag har så mycket roligt att göra med skatten idag, vi ska ner på stan och byta lite kläder till honom o storebror, sen väntar en härlig brunch på Långbro Värdshus, sen tänkte vi ta en tur till Ikea och ikväll börjar ju Solsidan, det får man inte missa!!!
Och imorgon är det måndag igen, men även den fylld av roliga upptåg, eller rättare sagt inte bara den, jag har en hel vecka framför mig som jag tror kommer att bli riktigt bra!
Och naturligtvis hoppas jag ju också att ni får en bra söndag!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “MED BÄSTA BETYG

  1. Nu vill jag ännu mer se den filmen när du gett den så höga betyg, tycker den verkar jättebra =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling med kniv-tema =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »