0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second
TVÅ HÄRLIGA DAGAR VÄNTAR

Halloj allesammans så här på lördagmorgonen, har ni sovit gott och haft en bra start på dagen? Jag har sovit gott, tog det väldigt lugnt i går kväll, gick här hemma och pysslade lite och packade. Har startat dagen med en god frukost med tända ljus och svag musik som strömmade ut från radion, så härligt att få njuta av dessa stunder på helgerna, på veckorna är det nästan så jag står i badrummet och äter för att hinna få i mig någon frukost.
Morgonstund har guld i mun – ligger någonting i det!
Tänkte bara visa några snabba pics från mitt ”pyssel”, men ni vet ju vid det här laget att jag flyttar om mest hela tiden, men för stunden ser det ut så här…

Julklappstips

Som jag konstaterade igår så är det ju inte långt kvar till jul, och jag har ett litet tips till Er som har nära eller kära som tycker om inredning…
Leilas nya bok Welcome Home

Den hittar ni Här
På språng…

Men nu är jag på språng igen, idag väntar först en  lunch, ett besök på Abba the Museum, en god middag på en fantastisk Italiensk restaurang och en natt på hotell,, vilket innebär att vi imorgon får njuta av en gudomlig hotellfrukost! 
Å vad jag ska njuta och ha det bra, och det hoppas jag att även ni gör denna sista lördag i oktober.
Vi ses imorgon raringar!
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “PÅ SPRÅNG….

  1. Här blev det en Sangria för mycket igår kväll och en bebis som vaknade tidigt och var hur pigg som helst, så jag ska inte säga att jag är överdrivet pigg:) Men nu är de stora barnen på tennis och lilleman har somnat så jag ska knoppa en stund jag med.
    Ha en fin eftermiddag och kväll!
    Kram
    Rebecca

    http://pilotfrun.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »