0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second
Är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag…
 
 
 
För det är min födelsedag!
 
Å vad jag älskar att fylla år, det är en av dom bästa dagarna på året, och i helgen firade ju mina vänner mig med påmpa och ståt, idag ska jag fira med mina kära barn, tänkte ta mig till småstaden Västerås och gå ut och äta med dom älskade. Till helgen kommer mina föräldrar ner så då firar vi ännu mer, samt att Lilleman också fyller år, så nu har vi verkligen mycket att se fram emot.
 
Söndagslugnet
 
I går var det verkligen dagen efter kvällen före och en lugn och skön söndag. Efter att fått ordning på hemmet blev det lite friskluft, trots att det föll lite lätt regn här i huvudstaden, men ändå skönt att få komma ut, i lördags stack jag nästan inte näsan utanför dörren i över huvud taget. Har en mysigt fik som ligger här på ”min” gata dit vi brukar gå och äta frukost/lunch ibland på helgerna och igår kändes det extra lyxigt att få göra det när man hade haft en så fantastisk lördagkväll.
Alla årstider har sin tjusning, men färgerna på hösten är något speciellt, fick några härliga pics på vägen.
 
 

En god kopp te

Och en gudomlig sallad!
 
Söndagkvällen fortsatte med god mat och lite firande… jag bara njuter!

 

Nu ska jag ta och åka iväg med min kamera till doktorn, jag råkade tappa den i golvet i lördags och nu knäpper den bara vita bilder.. snyft snyft! Tur att jag har min fotograf som kan låna ut sin kamera i några dagar, för hur överlever man som bloggare utan kamera 😉
 
För er andra en helt vanlig måndag men för mig en ovanlig måndag, fortsätter fira och njuta av dagen, men vi ses snart igen raringar!
 
KRAM
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

10 thoughts on “VAD ÄR DET FÖR EN DAG?

    1. Det var ju det Helena…. Man glömmer lätt bort att kroppen även behöver läkas innifrån, trots att man ytligt känner sig bättre. Men är ff väldigt trött…

      Kram
      Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »