0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second
SNART ÄR DET MIN DAG!

 

 
Nu har verkligen barnet i mig vaknat på allvar, älskar att fylla år, få bjuda hem vänner, fira, äta gott och umgås. I går var en sån dag, trots att jag inte fyller förrän imorgon så var hemmet fyllt av värme och härliga vänner. Fyller egentligen inte jämt, bara precis mitt emellan två jämna tal 😉
 
 
Dagar av förberedelser men så fantastiskt roligt!

Några härliga pics från kvällen…

 

 

 

 

 
Saffranspannacotta
Dom blev fantastiskt goda så jag tänkte dela med mig av receptet
 
5 dl vispgrädde
1 dl socker
1 paket saffran
1 vaniljstång
2 gelatinblad
krossade pepparkakor till servering
 
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Häll i grädden i kastrullen. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Lägg stång, frön, socker och saffran i grädden och koka upp till första bubblan.
Ta kastrullen från plattan, krama ur gelatinbladen och rör ner dom i smeten.
Låt svalna.
Häll upp pannacottan i små glasburkar eller glas och låt dom stelna i kyla i minst fyra timmar.
Vid servering: toppa med pepparkakssmulor.
 
 
 Vill ni se fler härliga bilder från firandet kan ni gå in hos min fina väninna Ulrica som bloggar på

 

 
 
Tack alla fina som var med och gjorde min dag precis som jag vill att mina födelsedagar skall vara, när jag trivs som mest och mår som bäst <3
 
Hoppas ni andra också haft en härlig helg, vaknade upp i morse lite senare än vanligt, hann ju inte sova någon middag i går som jag normalt brukar göra nu efter operationen, känner att kroppen har en lång väg tillbaka. Hade varit duktig nog att tagit reda på det mesta i natt, var bara diskmaskinen som skulle plockas ur, sen blev det en liten promenad i höstregnet för att få i oss en alldeles för sen frukost, så det blev lunch istället… mer om det får ni se imorgon.
 
Ha en riktigt skön söndag kväll raringar, det ska jag ha, krypa in under filten och titta på Solsidan..
 
 
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “FIRA I FÖRVÄG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »