0 0
Read Time:48 Second
Blir det en svart/vit jul?

Ja det lutar nog åt de….. har kollat runt lite grann på kulor och glitter och allt som hör julen till, och jag har nog även där fastnat för den svart vita trenden, trots att det röda hör till julen, men något rött ska jag nog ändå kunna få till.
Jag har i alla fall knappat hem lite ifrån 

Verkar som om dessa burkar redan är slut, hittade dom inte när jag skulle hjälpa er med länken 🙁
Men snygga är dom att förvara julgodis i 😉
Fint till granen

Självklart måste ju granen ha nåt fint att stå på, hittade den här för en tid sedan men har varit slut, hade dock ställt mig på bevakning så förra veckan kom den…. så nu längtar jag bara till det är dags att klä granen och stoppa under alla paketen och vänta på jultomten.

Julgransmattan från Ferm

Ha det bäst så ses vi snart igen…
KRAMAR

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “FORM

  1. Hej, vad skönt att se att du verkar må bättre. Jag fastnade för dina fina burkar:)
    Vet du vad det är för märke på dem? Såg att du försökt länka och att de var slut, men vilken webshop var det, så kan man hålla koll om fler kommer in:)
    Jag gillar också svart och vitt.
    Kram
    Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »