0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second
Snart är det färdigfiratNu har jag verkligen fått fyllt år i flera dagar, och en dag till skall jag fira, sen får det vara bra för i år. Firade i lördags, i söndags och i måndags och till helgen kommer mina föräldrar ner så vi firar stort tillsammans både farsdag, min födelsedag och lilla skattens födelsedag. Men det är ju så roligt att fira… I måndags åkte jag ner till Västerås för att träffa mina kära skatter med deras flickvänner, umgås och äta en bit god mat. Men innan middagen så ”hann” jag även ner till Tullhuset på ett besök, och inte heller den här gången gick jag hem med en tom kasse… haha… bilder på kläderna kommer senare, men en av uppsättningarna ser ni på fredag under veckans outfit.
Men om man ska ta ett titt på butiken så var det så härligt jullikt bland tomtar och troll…
Här kommer några härliga pics

Och för er som inte kan besöka butiken kan knappa in er här på webbshoppen
Efter det ljuvliga besöket var det bara att sväva på molnen över till Hattfabriken för en fantastisk middag och många fina presenter…

Men som sagt, snart är det färdigfirat för min del, nu är det lilla skatten som skall firas hela helgen, börjar redan på fredag, fast han inte fyller förrän på söndag 😉
Dags att bege sig av ner till frissan för att få lite ordning på utväxten… 
Ses snart!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

11 thoughts on “TULLEN & SKATTER

 1. Mycket fin där på bilderna, dags att bege sig till Tullen snart (eller inte…). Jag ska ut och äta i Västerås om nån vecka med några vänner (en vardag). Rekommenderar du Hattfabriken, eller nåt annat ställe också? kram Milla

  1. Det tycker jag du ska göra, kom på onsdag eftermiddag/kväll när dom har julmingel, jag kommer att vara där och bjuda på och sälja ost.
   Förutom Hattfabriken så finns det en restaurang som heter Folket som skall vara bra, har inte provat den själv, ligger vid nya Filmstaden.
   Sen har dom öppnat en ny i Gamla Brogården som heter Nom, har hört gott om även den.

   Kram
   Helen

 2. Oh, måste gå in på Tullhuset någon dag. Så mycket fint och länge sedan jag var där. Arbetar 10-12 minuters promenadväg från dem så jag borde gå dit oftare. Blev sugen på de tjocka ljusen med siffror. Få se vad det blir i påsen därifrån när jag går dit. Kram Maria

  1. Det låter farligt att sitta så nära Maria 😉
   Kom dit på onsdag efter jobbet på deras julmingel, jag kommer att vara där och sälja ost samt provsmakning av ost.

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »