0 0
Read Time:59 Second
Han kan trolla!

Har ni sett någon show med Joe Labero? Det har jag gjort, det var några år sedan, han är ju bara skicklig. Sen en tid tillbaka är han på Börsen igen, om ni funderar på en julklapp så är det en rekommendation. Men i fredags när lille man och jag var på NK så satt han i lugn och ro på skoavdelningen bland deras fåtöljer och pratade med en kompis…..
Ställde glatt upp på bild med lille man
Julen är här

Enligt NK är det jul på söndag, förberedelserna var i full gång, granar, tomtar och troll skymtades lite varstans, och visst är det en speciell känsla ändå…

Med andra ord är det väl dags att börja skriva på önskelistan och lämna in den till tomten så man får det man önskar sig, för visst är det väl så att det man önskar sig får man 😉
Problemet är att jag har ingen aning om vad jag ska skriva på den listan, vet ni?
Nej nu är det dags att väcka lille man till ”ja må han leva”, tänka sig att han blir 16 år! Vart tar åren vägen!
Ha nu en riktigt skön söndag!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “THE MAGIC MAN

  1. Jag måste rycka upp mig och försöka hitta julkänslan och längta lite. För det känns skit just nu. Jag vet inte vart vi ska bo, hinner jag boa in mig i nya huset eller inte…Vet inte vad jag ska köpa för julpynt då vi börjar från scratch……Ah..det löser sig väl lite längre fram, det var väl långt kvar tills jul……<3 Kram Jess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »