0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second
Man kan tro att jag fyllde jämt…

Nog för att jag skulle vilja fylla år jämt, men jag fyllde inte jämt 😉 men däremot så blev jag rejält uppvaktad. Tänkte visa några av dom fina presenterna jag fick…
Halsband och underkläder
Underkläderna är från Twillfit och halsbandet från by Malene Birger
Här är mycket smått och gott, god choklad, Pärsons fantastiska kolor, fina viner, en bok av Denise Rudberg och i kuvertet är det en inbjudan till Flash Dance med middag i februari, verkligen något att se fram emot!
Handbagage

Ska man resa kan man ju resa med stil, eller hur 😉 haha…
Jag fick i alla fall ett handbagage som matchar min handväska och gissa hur glad jag är för den!!!!
I dag har vi lördag raringar och för oss innebär det att vi samlar hela familjen och fortsätter fira, vi börjar alldeles strax med en liten fika här hemma hos mig innan det är dags att åka ner på stan för att checka in på ett hotell som vi tänkte övernatta på, förutom mor och far och lilla skatten så har min stora skatt och hans flickvän också kommit hit. I eftermiddag blir det något gott att dricka i baren innan vi intar middagen på allas favoritrestaurang GRILL. Ser verkligen fram emot detta dygn tillsammans med mina nära och kära.
Trevlig lördag raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “PRESENTREGN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »