0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second
MED FINA ULRICA

I går var jag hembjuden till Ulrica som bloggar på Simply d. Licious, denna goa tjej som jag träffade av en slump på en filminspelning. Hon har tagit en stor plats i mitt hjärta och vi försöker ses så ofta vi kan, både ensamma eller med ”sällskap”. Tanken var att dom även skulle komma till vår middagsbjudning på nyårsafton men det var lite annat som dök upp, så vi får träffas och mysa i mellandagarna istället.
Fick tillåtelse av Ulrica, sen hon kollat att allt såg okej ut.. haha… att ta lite bilder från hennes hem, så här kommer dom..

 En härlig hälsotallrik bjöds det på till lunch
Hade dock inte så mycket tid för jag skulle vidare på ett kundbesök, fina Ulrica hade bakat lussebullar som hon tänkt att vi skulle ha fikat på i efterrätt, men snäll som hon var så skickade hon med mig en bulle som jag kunde äta i bilen istället <3
Lite roligt att visa bilder från någon annans hem någon gång, och inte bara hemifrån mig 😉
Här hemma är man lite trött idag så det blir en lugn och skön onsdagkväll med en tidig titt på kudden. Imorgon har jag ett roligt uppdrag som jag måste vara pigg till, återkommer om det senare.
KRAM TILL ER ALLA!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “LUNCHDEJT

  1. Jättefint hem och jag är särskilt förtjust i ”tavlan” ja den svarta i trä, underbar! Mysigt med lite vardagsdejter med vänninor, så ofta allt annat får gå före….

    Kram P

  2. Så fint hon bor, bilderna är jättebra! Kul att ni hittat varandra också, sånt ska man vara rädd om!

    Mysig kväll och lycka till med det du ska göra imorgon!
    Kram fredrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »