0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second
Då intar jag mindre föda…

Godmorgon Lillördag och alla härliga bloggisar!
I dag är jag faktiskt lite trött, men Nobelfesten igår var en fest jag sent kommer att glömma. Bilder på klädsel och förberedelser kommer lite senare, men som ni säkert förstår så var det totalt foto förbud inne på festen, får försöka återberätta med ord istället.
Men nu tänkte jag istället berätta för Er om dom dagar jag äter lite mindre, eller rättare sagt 500 kcal.
Många har mailat och frågat vad jag äter just dessa dagar, och häromdagen såg det ut så här…
Lunch

Dessa dagar äter jag ingen frukost utan tar ett glas ljummet vatten med färsk pressad citron i samt att jag under förmiddagen dricker några koppar te.
När lunchen kommer kokar jag två ägg och tar två Finn Crisp (från Fazer som är lite större) och kryddar äggen med örtsalt. Till det en kopp te.
Middag

Då äter jag oftast spagetti och köttfärssås, där köttfärsen är gjord på Quornfärs och kalorifria nudlar. I köttfärsen blandar jag i krossade tomater.
Andra dagar kan jag göra en blåbärs smoothie till lunch och till middag en bit kyckling och lite broccoligratäng. Så dessa dagar är inte som många tror ”mat lösa”
Så ni som har funderingar på att prova den här kosten, tveka inte, ni kommer att bli förvånad över hur lätt det går, och hur bra ni kommer att må!
Tjingeling så länge!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “TVÅ DAGAR I VECKAN

  1. Ser fram emot dina bilder! Jag fastar också två dagar i veckan, dricker kaffe med grädde på morgonen, sedan någon mer kopp kaffe och en massa vatten. Dock fastar jag bara cirka 20 timmar men jag tror att det räcker för mig. Nu efter cirka två månader tycker jag att jag har kommit in i det men det tar tid.
    Kram till dig!
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  2. Åh, tack så mycket för tipsen! Jag kör 6:1 pga att jag har så svårt att sova de dagar jag äter lite! Tyvärr! /Mika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »